Idle Lumber Empire v1.4.5 MOD APK — PARA HİLELİ

Fabrika işletme ve idle türü oyunları sevenler için atma gereksinimi duyduğum siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, fabrikanızda bulunan tüm eşyaları geliştirerek kolayca büyük bir firmaya sahip olabilirsiniz.
Geliştirici
Game Veterans
Güncellendi
1 Mayıs, 2022
Boyut
129.6 MB
Sürüm
1.4.5
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.6.4 91.8 MB 5.0 ve sonrası -

Açıklama

Idle Lumber Empire v1.4.5 MOD APK PARA HİLELİ, fabrika işletme ve idle türü oyunları sevenler için atma gereksinimi duyduğum yapımcılığını Game Veterans firmasının üstlendiği Play Store’da 10.000.000+ fazla indirme alan, android oyun platformunun popüler işletme oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimin sağladığınız fabrikayı geliştirmeler yaparak en hızlı bir şekilde çalışmasını sağlamak, iş sahasını geliştirip yeni makinalar ile daha hızlı para kazanmaya çalışmaktır. Idle Lumber Empire v1.4.5 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, fabrikanızda bulunan tüm eşyaları geliştirerek kolayca büyük bir firmaya sahip olabilirsiniz. Fabrikanızı geliştirerek yeni iş alanları açmak, geliştirmeler yaparak daha hızlı üretmek, işçiler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Idle Lumber Empire v1.4.5 MOD APK — PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

NOT: Paranız harcadıkça artar.

Sınırsız PARA Hileli

Idle Lumber Empire v1.4.5 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Paskalya Yumurtası Avı zamanı!!
Yeni etkinlik sırasında yumurtaları toplayın ve onları yeni bir efsanevi yönetici veya köyünüzün merkez meydanı için özel bir heykel ile değiştirin!
-Yeni tatil etkinliği: Paskalya Yumurtası Avı!!
-Hata düzeltmeleri
-Teknik iyileştirmeler