Duolingo PLUS v5.28.4 PREMİUM APK — PLUS ÜYELİĞİ AÇIK

Duolingo'da birçok dil öğrenmek için akılda kalıcı ve eğlenceli dersleri alabileceksiniz. Kullanımı gerçekten kolay ve açıklayıcı bir ara yüzü mevcuttur. Duolingo'da yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı sizlere MOD APK yani Duolingo PLUS üyeliği aktif halde sunuyorum böylece uygulamadaki tüm kısıtlamalar kalkacaktır ve dilediğiniz kadar tekrar yapıp ve istediğiniz kursu seçip oradan başlayabilirsiniz.
Geliştirici
Duolingo
Güncellendi
2 Ekim, 2021
Boyut
34.2 MB
Sürüm
v5.28.4
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
5.144.2 48.80 MB 4.4 ve sonrası -
5.143.1 48.80 MB 4.4 ve sonrası -
5.142.4 48.80 MB 4.4 ve sonrası -
5.139.2 48.16 MB 4.4 ve sonrası -
5.137.3 47.3 MB 4.4 ve sonrası -
5.131.8 46.94 MB 4.4 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Duolingo’da birçok dil öğrenmek için akılda kalıcı ve eğlenceli dersleri alabileceksiniz. Kullanımı gerçekten kolay ve açıklayıcı bir ara yüzü mevcuttur. Öğretimini eğlenceli hale getirmiş bir şekilde sizlere anlatım ve test yapıyor. Duolingo’da yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı sizlere MOD APK yani Duolingo PLUS üyeliği aktif halde sunuyorum böylece uygulamadaki tüm kısıtlamalar kalkacaktır ve dilediğiniz kadar tekrar yapıp ve istediğiniz kursu seçip oradan başlayabilirsiniz. Uygulamada rahatsız edici reklamlar kaldırılmıştır böylece her test yaptığınızda reklam çıkmayacaktır. Uygulama sorunsuzca çalışabilmesi için lütfen kurulum bölümünü dikkatli okuyun. Duolingo Google Play Store’da 100.000.000’dan fazla kez indirilmiştir.

Üyeliğiniz Yok ise

Uygulamayı kurmadan önce Buradan üye olmanız gerekiyor.

  1. “Zaten Hesabım Var” butonuna tıklayın
  2. Aşşağıda “Hesabın Yok Mu? KAYDOL yazısında KAYDOL’a basın
  3. Gerekli bilgileri doldurup üyeliğinizi tamamladıktan sonra uygulamayı kurup giriş yapabilirsiniz.

Üyeliğiniz Var ise

  • Eğer uygulamaya direk olarak aşşağıdaki “Facebook” Veya “Google” üzerinden giriş yapıyorsanız hesabınıza giriş yapamayabilirsiniz.
  • Bunun için “Parolamı Unuttum” butonuna basıp üye olduğunuz E-posta adresini girerek şifrenizi sıfırlamalısınız.
  • Size gelen mail ile şifrenizi sıfırladıktan sonra uygulamayı açın ve giriş bölümünde bulunan “E-posta” ve “Şifre” bölümünü doldurup sorunsuzca giriş yapıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz :).

Duolingo PLUS v5.28.4 PREMİUM APK — PLUS ÜYELİĞİ AÇIK Yenilikleri

  • Android'de yeni: dil ipuçları! Dil bilgisi, telaffuz ve faydalı ifadeler hakkında faydalı açıklamalar almak için belirli becerilerin yanındaki İpuçları simgesine dokunun. Şimdi İspanyolca, Fransızca ve Çince kurslarımızda mevcut, daha fazlası da gelecek!