Head Football v7.1.8 MOD APK — PARA / ALTIN HİLELİ

Laliga'ya geri dön! . Tüm takımların, stadyumların ve Laliga Santander'in yıldızlarının resmi karikatürlerinin yer aldığı tek oyun olan Head Football ile eğlenceyi yaşayın!
Geliştirici
La Liga Nacional de Fútbol Profesional
Güncellendi
28 Haziran, 2022
Boyut
69.1 MB
Sürüm
7.1.8
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Head Football LaLiga 2022 v7.1.8 MOD APK PARA / ALTIN HİLELİ,  kafa topu ve futbol oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını La Liga Nacional de Fútbol Profesional firmasının üstlendiği android oyun platformun popüler büyük kafa topu karakterlerinin bulunduğu muhteşem oyunlarıdan birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimizi sağladığınız futbolcu karakter ile bulunduğunuz takım için rakip kaleye şutlar atıp maçın galibi gelmeye çalışmaktır. Head Football LaLiga 2022 v7.1.8 MOD APK PARA / ALTIN HİLELİ oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız altın hileli, sınırsız para hileli şekilde sunuyorum bu sayede yönettiğiniz karkateri geliştirebilir, birer gol makinesine çevirebilirsiniz. Zorlu futbol takımları, efsane futbolcular, kupalar ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Head Football v7.1.8 MOD APK — PARA / ALTIN HİLELİ MOD BİLGİSİ

  • Sınırsız ALTIN Hileli
  • Sınırsız PARA Hileli (Para bitersede altın ile tekrarda satın alabilirsiniz.)

Head Football v7.1.8 MOD APK — PARA / ALTIN HİLELİ Yenilikleri

Yeni Kafa Futbolu LaLiga güncellemesi!

- Yeni takım teklifi
- Artık sahip olmadığınız oyuncuların kilidini açabilir, karakterleri yükseltebilir, teklifler alabilir, sandıkların kilidini açabilir ve reklam izleyerek banknot alabilirsiniz.
- Hedef sandıklarının kilidini açmak daha kolay

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Gökhan Halil
Gökhan Halil
1 yıl önce

No file hatası veriyor indiremiyorum