FIST OF THE NORTH STAR v3.7.1 MOD APK — MENÜ HİLELİ

Orijinal FotNS öyküsünü deneyimleyin. FotNS LEGENDS ReVIVE, en çok satan orijinal manganın hikayesini ilk bölümden itibaren özenli ayrıntılarla yeniden yaratıyor. İster dizide yeni olun, ister eski bir okul hayranı olun, FotNS LEGENDS ReVIVE hikayeyi daha önce hiç olmadığı gibi deneyimlemenin bir yolunu sunuyor!
Geliştirici
SEGA CORPORATION
Güncellendi
5 Nisan, 2022
Boyut
1.70 GB
Sürüm
3.7.1
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

“Fist of the North Star”, efsanevi “omae wa mou shindeiru” ifadesine sahip en popüler anime dizilerinden biridir. Şimdiye kadar bu anime en popüler olanı değil, ancak birçok kişinin ilgisini çeken içeriktir. Bu cümleyi aniden her yerde duyabilirsiniz, birçok insan bir fotoğraf veya video aracılığıyla onu bir meme ucuna çevirir. Popülerliği sürdükçe, birçok oyun geliştiricisi her zaman bu içeriği yeni oyunlarında yeniden kullanmak istiyor. Kenshiro, bu yaz son yazına SEGA’nın kısa süre önce duyurduğu Fist of the North Star – LEGENDS REVIVE’da devam edecek.

■ Yüksek Kaliteli Grafikler.
FotNS LEGENDS ReVIVE, orijinal manga sanatçısı Tetsuo Hara’nın dikkatli gözü altında sıfırdan yeniden yapılan yepyeni karakter sanatını içeriyor. Serinin en ikonik sahnelerinden bazıları da tam CG ara sahnelerinde yeniden üretildi!

■ Destansı aksiyon parmaklarınızın ucunda.
Sadece bir parmak hareketiyle vahşi saldırılar gerçekleştirin. Yıkıcı kombinasyonları bir araya getirmek için musluklarınızı doğru zamanlayın.

■ Fist of the North Star oyununun şimdiye kadarki en büyük oynanabilir karakter listesi.
Sadece Hokuto ve Nanto okullarından ünlü Savaşçılar olarak değil, aynı zamanda Heart ve daha fazlası gibi popüler yardımcı karakterler olarak da oynayın.
Kendi orijinal rüya takımınızı kullanarak mangadaki en güçlü rakiplerden bazılarını alt edin!

【Sistem gereksinimleri】
Android 6.0 ve 2GB RAM veya daha fazlasını gerektirir
* Bu uygulama, Android 6.0’dan önceki Android sürümleriyle uyumlu değildir.

KURULUM

NOT: Oyunu ilk defa oynayacaksanız Play Store üzerinden indirmeyi başlatın indirme işlemi başladığında 2 – 3 saniye bekledikten sonra indirmeyi iptal edin. (Bu işlem oyun içi OBB dosyalarını indirmenizi sağlıyacaktır)

Daha sonra MOD apk yı indirip oyunu kurabilirsiniz oyun içi indirme işlemi başlayacaktır ve oyunu sorunsuzca oynayabileceksiniz.

FIST OF THE NORTH STAR v3.7.1 MOD APK — MENÜ HİLELİ MOD BİLGİSİ

FIST OF THE NORTH STAR v3.7.1 Yüksek hasar hileli

FIST OF THE NORTH STAR v3.7.1 Ölümsüzlük hileli

FIST OF THE NORTH STAR v3.7.1 MOD APK — MENÜ HİLELİ Yenilikleri

Uygulama simgesi güncellendi

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle