Vampires Fall Origins RPG v1.15.616 MOD APK — PARA HİLELİ

macera, RPG ve açık dünya tabanlı oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli şekilde sunuyorum bu sayede istediğiniz herhangi bir şeyi alabilir, oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.
Geliştirici
Early Morning Studio
Güncellendi
5 Ekim, 2021
Boyut
148.3 MB
Sürüm
v1.15.616
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Vampires Fall Origins RPG v1.15.616 MOD APK PARA HİLELİ, macera, RPG ve açık dünya tabanlı oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Early Morning firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler rol yapma oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte açık dünya tabanlı haritada önünüze çıkan düşman yaratıklarına karşı savaşmak, görevleri bitirmek ve insanların canlarını kurtarmaktır. Vampires Fall Origins RPG v1.15.616 MOD APK PARA HİLELİ ile oyun içerisinde yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli şekilde sunuyorum bu sayede istediğiniz herhangi bir şeyi alabilir, oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Değişik canavarlar, tehlikeli görevler, yüzlerce ekipman ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Vampires Fall Origins RPG , oyunu ile yöneteceğiniz karakter bir vampirdir. Early Morning firmasının üstlendiği android platformun sevilen rol oyunlarından ve keyifli vakitler geçirebileceğiniz güzel bir macera oyunu diyebilirim. Oyun sizi hikayesiyle birlikte eski tarihlere götürecek, içerisinde bulunduğunuz macera dolu dünyada görevler alarak yaratıklara karşı mücadelelere katılacaksınız. Bu oyunun diğerlerinden farkı insanların olmadığını sadece vampirlerin olduğunu dünyada bulunacaksınız.

Vampires Fall Origins RPG İNTERNETSİZ OYNAYABİLİRMİYİZ? 

Evet, oyunu tamamen internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz bu sayede internetsizde rol yapma oyunları oynama şansınsa sahip olabilirsiniz. Bu kadar kapsamlı ve geniş oyun yapısı sizi içerisine çekecektir.

Vampires Fall Origins RPG TÜRKÇE DİL DESTEĞİ VARMI? 

Evet, içerisinde Türkçe Dil Desteği bulunmakta bu sayede siz kullanıcılara akıcı ve güzel bir hikaye ile baş başara bırakıyor. Açık dünya tabanı ile tüm her şeyin Türkçe olması sizlere kolaylık sağlamaktadır.

Vampires Fall Origins RPG NEDEN OYNAMALIYIM?

Oyun Türkçe Dil desteği olan en iyi Rol Yapma oyunudur.

Oyunda en çok sevilen şey ise İNTERNETSİZ oynanması

Bu oyun 1.000.000 fazla indirme almıştır.

Reddit kullanıcıları ile birlikte en iyi Rol Yapma oyunu seçilmiştir.

Ücretsiz indirerek bu oyuna sahip olabilirsiniz.

Play Store’de yaklaşık 450.000 yakın kişi bu oyuna 4 puanı üzerinde oylamıştır.

Vampires Fall Origins RPG v1.15.616 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Büyük Güncelleme! Her hafta yeni harita!

- Haftalık ada
- Bir Zindan Tüccarı eklendi
- Yeni kozmetik zırhlar

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
adem
adem
1 yıl önce

Oyunu indirmiyor sadece reklam reklam reklam reklam başka bir şey yok