FNaF 6 Pizzeria Simulator v1.0.4 FULL / MOD APK — TÜM KİLİTLER AÇIK

FNaF 6 Pizzeria Simulator v1.0.4 KİLİTLER AÇIK APK, simülasyon ve korku türündeki oyunlarını sevenler için denemenizi tavsiye ettiğim yapımcılığını Clickteam USA LLC ve Scott Cawthon üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.
Geliştirici
Clickteam USA LLC
Güncellendi
6 Ocak, 2022
Boyut
147.6 MB
Sürüm
1.0.4
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

FNaF 6 Pizzeria Simulator v1.0.4 KİLİTLER AÇIK APK, simülasyon ve korku türündeki oyunlarını sevenler için denemenizi tavsiye ettiğim yapımcılığını Clickteam USA LLC ve Scott Cawthon üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız ayılar ile bulunduğunuz şehir içinde pizza dükkanı açmak, en iyi şekilde yönetmek ve para kazanmaya çalışmaktır. FNaF 6 Pizzeria Simulator içinde yaşanan maddi sorunlardan ve kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani gerçek parayla satılan “Mogul” paketinin kilidi açık olarak sunuyorum bu sayede sınırsız para ve hızlı işçilere sahip olabilirsiniz. Pizzalar, müşteriler, dükkanınız için yapılacak geliştirmeler ve dahası sizleri bekliyor. FNaF 6 Pizzeria Simulator v1.0.4 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D – 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir. FNaF 6: Pizzeria Simulator Play Store’da 20.99TL’dir.

MOD BİLGİSİ

Gerçek parayla satılan “Mogul” paketinin kilidi açık olarak sunuyorum bu sayede sınırsız para ve hızlı işçilere sahip olabilirsiniz.

FNaF 6 Pizzeria Simulator v1.0.4 FULL / MOD APK — TÜM KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

- Seçenekler ekranı
- Geliştirilmiş sanal joystick artık tüm cihazlarda destekleniyor
- Geliştirilmiş ses desteği (tekrar)
- Çeşitli düzeltmeler ve iyileştirmeler

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle