Adobe Premiere Rush v2.1.0.1862 PREMİUM APK

Hepsi bir arada, aygıtlar arası video düzenleyici Adobe Premiere Rush ile kanallarınıza harika içerikler ekleyin. Güçlü araçlarla istediğiniz profesyonel görünüme ve sese sahip videoları hızla oluşturun. Uygulamadan sevdiğiniz sosyal medyada paylaşım yapın ve tüm aygıtlarınızda çalışın. Sınırsız dışa aktarma ile ücretsiz kullanın veya tüm premium özelliklere ve yüzlerce film müziği, ses efekti, döngü, animasyonlu başlık, kaplama ve grafiğe erişmek için yükseltin.
Geliştirici
Adobe
Güncellendi
8 Aralık, 2021
Boyut
147.8 MB
Sürüm
2.1.0.1862
Gereksinimler
9 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
2.4.0.2004 154.4 MB 9 ve sonrası

Açıklama

Her yerde çevrimiçi video çekin, düzenleyin, paylaşın.

Influencer’lar, vlogger’lar ve profesyonellerin kullandığı video düzenleyiciyle videolara müzik ile başlık ekleyin, çok parçalı zaman çizelgenizdeki kliplere video efektleri uygulayın. YouTube, Facebook, Instagram, TikTok gibi favori sosyal medyalarınızı uygulamadan özelleştirmek ve paylaşmak için videoları kırpın.

PROFESYONEL VİDEO
Dahili profesyonel kamera işleviyle uygulamadan yüksek kaliteli içerik çekip düzenleyin.

KOLAY DÜZENLEME VE VİDEO EFEKTLERİ
Sürükle-bırak ile video, ses, grafik ve fotoğrafları düzenleyin. Videoları kırpın, video klipleri ters çevirin ve döndürün, görüntü, çıkartma ve kaplama ekleyin. Hız kontrolleriyle video hızını ayarlayın ve sezgisel hazır ayarlar ve özelleştirme araçları ile renkleri geliştirin.
Tek bir tıkla görüntüler için zahmetsizce kaydırma ve yakınlaştırma efektleri oluşturun. Sabit görüntülerin başlangıç ve bitiş noktalarını seçip ölçeği ve konumu değiştirerek etkileyici videolar hazırlayın.

ANİMASYONLU BAŞLIKLARI ÖZELLEŞTİRME
Başlık ve kaplamalar gibi yerleşik animasyonlu grafiklere erişin. Renk, boyut, font vb. değiştirerek kendi stilinizi katın.

MÜKEMMEL SES
Binlerce orijinal ve telifsiz film müziği, ses efekti ve döngü ile birlikte videolara müzik ekleyin.

VİDEOLARI DÜZENLEMEK İÇİN ÇOK PARÇALI ZAMAN ÇİZELGESİ
Resim içinde resim ve bölünmüş görünüm gibi efektler için birden çok video parçası ile yaratıcı esnekliğin tadını çıkarın.

PAYLAŞIM İÇİN TASARLANDI
Sosyal medya için video kırpın. Farklı kanallar için videoları yatay, dikey ve kare olarak yeniden boyutlandırın. Videoları TikTok, Instagram, Facebook ve YouTube’da tek tıkla ile paylaşın. Dikey, 4:5, yatay ve kare en boy desteklenir. En boy değiştiğinde sekanstaki tüm medya da otomatik yeniden boyutlandırıldığından Instagram ve YouTube için idealdir.

Adobe Premiere Rush v2.1.0.1862 PREMİUM APK Yenilikleri

Performans ve Kararlılık iyileştirmeleri