Dan the Man Dövüş Oyunları v1.10.03 MOD APK — PARA HİLELİ

Dövüş oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli şekilde sunuyorum bu sayede oyundan istediğiniz ekipmanları alabilir, oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.
Geliştirici
Halfbrick Studios
Güncellendi
9 Ekim, 2021
Boyut
85.7 MB
Sürüm
v1.10.03
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.11.20 88.05 MB 4.4 ve sonrası -
1.10.41 87.5 MB 4.4 ve sonrası -
1.10.30 85.5 MB 4.4 ve sonrası -

Açıklama

Dan the Man Dövüş Oyunları v1.10.03 MOD APK PARA HİLELİ, dövüş oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Halfbrick Studios üstlendiği android oyun platformun popüler dövüş oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığını karakter ile birlikte karşınıza çıkan düşmanlar ile mücadele etmek ve bölümleri geçmeye çalışmaktır. Dan the Man Dövüş Oyunları v1.10.03 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli şekilde sunuyorum bu sayede oyundan istediğiniz ekipmanları alabilir, oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Yüzlerce silah, zorlu oyun yapısı, farklı bölümler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

KARAKTERİNİZİ YÜKSELTİN

Yönetimini sağladığınız karakteri geliştirerek düşmanlar karşı daha kolay mücadele edebilirsiniz. Oyunda geçtiğiniz her bölümde kıyıda köşede bulunan eşyaları toplayarak canınızı yükletebilir, farklı silahlar oluşturmanıza olanak sağlıyor. Bölüm sonlarında ne kadar çok para kazanırsanız o kadar karakterinizi geliştirebilirsiniz ama size sunduğumuz para hileli ile karakterinizi sonuna kadar geliştirebilirsiniz.

Karakterinizin şeklini değiştirerek istediğiniz gibi karakter seçebilir ve oyun içerisinde bulunan ögelerden yararlanarak kendi karakterinizi yaratabilirsiniz. Yol boyunca karşılaşacağınız düşmanlar sizden daha büyük ve güçlü olabilirler ama buna aldanarak kaçmaya çalışmayın bunlar sizleri korkutmak  amaçlı yapılmış yaratıklardır. Düşman yaratıklar ile mücadele edip korkusuz bir şekilde bölümleri geçip görevleriniz tamamlamaktan çekinmeyin.

Dan the Man Dövüş Oyunları v1.10.03 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

- Yeni Etkinlik: Jetpack Joyride'in 10. yıl dönümü kutlaması; bu efsanevi etkinlikte Barry'ye bir kez daha Profesör Beyni yenmesi için yardım et!
- Yeni Seviyeler ve Görevler: Jetpack Joyride evrenine ait yeni seviyeleri keşfedin, Meşru Araştırma Tesisleri'ne bodoslama atlayın!
- Yeni Kostümler: Robo Barry, Profesör Beyin ve Meşru Araştırma Bilimcileri!
- Yeni Ödüller: Yeni karakterleri ve etkinliğe özel simgeleri kaçırmayın!