Calm v5.33 PREMİUM MOD APK — KİLİTLER AÇIK

Sağlık, meditasyon, uyku hikayeleri ve müzik dinlemek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel premium abonelikler satın alınmış bir şekilde sunuyorum bu sayede uygulamadan daha fazla keyif alabilir, tüm ücretli özelliklerin hepsini kullanabilirsiniz.
Geliştirici
Calm
Güncellendi
10 Şubat, 2022
Boyut
42.9 MB
Sürüm
5.33
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
6.32.2 44.55 MB Cihaza göre değişir -
6.27.1 44.55 MB Cihaza göre değişir -
6.18 47.5 MB Cihaza göre değişir -

Açıklama

Calm v5.33 PREMİUM MOD APK KİLİTLER AÇIK, sağlık, meditasyon, uyku hikayeleri ve müzik dinlemek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim yapımcılığını Calm firmasının üstlendiği android platformun popüler sağlık uygulamasından birisidir. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak kötü geçirdiğiniz günlerde uygulamadan meditasyon videoları, uyumak için hikayeler ve ruh dinlendirici müzikler ile sizleri güne iyi başlamanızı sağlıyor. Calm v5.33 PREMİUM MOD APK KİLİTLER AÇIK ile uygulama içerisinde yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel premium abonelikler satın alınmış bir şekilde sunuyorum bu sayede uygulamadan daha fazla keyif alabilir, tüm ücretli özelliklerin hepsini kullanabilirsiniz. Onlarca meditasyon becerileri, müzik ve doğa sesleri , yetişkinler için uyku hikayeleri ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli günler dilerim.

Calm v5.33 PREMİUM MOD APK — KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

Sakin kullandığınız için teşekkürler! Bu güncelleme, birden çok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi içerir. Her zaman olduğu gibi, her gün orijinal bir Günlük Sakinlik, her hafta yeni müzik ve Uyku Hikayeleri ve her ay yeni Meditasyon programları bekleyebilirsiniz.