Apple Knight Action Platformer v2.2.4 MOD APK — MEGA HİLELİ

Piksel, platform ve macera türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, tüm silah ve yeteneklerin kilidi açık hileli, karakterlerin kilidi açık ve tüm dünyaların kilidi açık bir şekilde sunuyorum bu sayede bu gizemli dünyalarda düşmanlarınızı kolayca bitirebilir, oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.
Geliştirici
Limitless LLC
Güncellendi
10 Ekim, 2021
Boyut
57.8 MB
Sürüm
v2.2.4
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2.3.1 68.3 MB 5.0 ve sonrası -
2.2.8 67.4 MB 5.0 ve sonrası -

Açıklama

Apple Knight Action Platformer v2.2.4 MOD APK MEGA HİLELİ, piksel, platform ve macera türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Limitless, LLC stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler piksel türü oyunlarında birisidir. Oyundaki temel amacınınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte içerisinde olduğunuz gizemli dünyada düşman unsurlarına karşı savaşmak ve görevleri tamamlamaktır. Apple Knight Action Platformer v2.2.4 MOD APK MEGA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, tüm silah ve yeteneklerin kilidi açık hileli, karakterlerin kilidi açık ve tüm dünyaların kilidi açık bir şekilde sunuyorum bu sayede bu gizemli dünyalarda düşmanlarınızı kolayca bitirebilir, oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Farklı dünyalar, yüzlerce  bölümler, özel yetenekler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Apple Knight Action Platformer Nasıl Bir Oyun ?

Her ne kadar eski bir piksel oyunu olarak gözükse de, hala indirilen ve popüler olan bir oyun nasıl bu kadar sevildiğini anlayacaksınız. Bu tür oyunları oynadığınız zaman size vereceğiniz hissin tarif etmek cidden çok zor. Oyunu oynadığınız zaman çocukluk anılarınıza doğru gitmeniz ve eskiye nazaran daha güzel grafikler ile donatılmış olması insanların ilgisi çekmektedir. İlginizi çekecek birçok gizemli dünya, gerilim , dram ve aksiyon sahneleri ile sizi adeta bağımlı hale getirecek.

 

 

Apple Knight Action Platformer v2.2.4 MOD APK — MEGA HİLELİ Yenilikleri

- Buz kılıcı artık 2 yerine 4 mermi ateşliyor.
- Canlandırma jetonları eklendi.
- Daha iyi FX ve animasyonlar.
- Dünya 1 Seviye 9'da bazı paskalya yumurtaları olabilir.
- Düşmanlar artık lavlara düştüklerinde anında ölüyor.