Jewels of Egypt v1.20.2000 MOD APK — PARA HİLELİ

Bulmaca, eğlence ve rahatlatıcı oyunlar oynamak isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, fırat nehrindeki şehrinizi kolayca geliştirebilirsiniz.
Geliştirici
G5 Entertainment
Güncellendi
12 Kasım, 2021
Boyut
143.0 MB
Sürüm
v1.20.2000
Gereksinimler
4.3 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Jewels of Egypt v1.20.2000 MOD APK PARA HİLELİ, bulmaca, eğlence ve rahatlatıcı oyunlar oynamak isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim yapımcılığını G5 Entertainment firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler bulmaca oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınınız bulmacaları çözerek bitmek bilmeyen seviyelere ilerlemeye çalışmaktır. Jewels of Egypt v1.20.2000 MOD APK PARA HİLELİ ile oyundan yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, fırat nehrindeki şehrinizi kolayca geliştirebilirsiniz. Zorlu bulmacalar, hikayeler, şehriniz ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Jewels of Egypt v1.20.2000 MOD BİLGİSİ

SINIRISIZ PARA HİLELİ

Jewels of Egypt v1.20.2000 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

💫NEİTH TAPINAĞI KONUMU: Neith’in Gizemleri ayininde ölümsüz bir ruh, bir ölümlüden yardım istedi. Bu yardımla Neith’in desteği alınabilir mi?
🎁YAŞAM HEDİYELERİ ETKİNLİĞİ: 65 görevle 10 koleksiyonu tamamlayın. Avatarlar, Kutsal Kalkan ve bir sürü şey kazanın!
🥣YENİ BİNA: Bakırcı Dükkanının sahibi Amani’de yaşlı Bakari’nin hafızasını düzeltebilecek bir kristal var. Onu yardıma ikna edebilir misiniz?
💎DAHA ÇOK GÖREV VE KOLEKSİYON: 98 görevi, 10 koleksiyonu ve 155 seviyeyi tamamlayın.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle