TPlayer 5.2b MOD APK — REKLAMSIZ

TPlayer - Basit ama etkili bir video oynatıcı. Gelişmiş donanım hızlandırma ve altyazı desteği ile birlikte gelir. TPlayer ile mobil cihazlarda kolay ve kullanışlı ücretsiz oynatıcının keyfini çıkarın.
Geliştirici
RN Entertainment
Güncellendi
14 Eylül, 2021
Boyut
16 MB
Sürüm
5.2b
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
6.5b 17.0 MB 4.4 ve sonrası -
5.5b 17.0 MB 4.4 ve sonrası -

Açıklama

TPlayer – Basit ama etkili bir video oynatıcı. Gelişmiş donanım hızlandırma ve altyazı desteği ile birlikte gelir. TPlayer ile mobil cihazlarda kolay ve kullanışlı ücretsiz oynatıcının keyfini çıkarın.

Pek çok özellikle daha önce hiç olmadığı gibi müzik, film ve TV şovlarının keyfini çıkarmanıza yardımcı olacak harika bir oynatıcıyı şimdi ücretsiz indirin:

– MKV, MP4, AVI, MOV, Ogg, FLAC, TS, M2TS, Wv ve AAC dahil olmak üzere tüm formatlar desteklenir …
– Çoğu yerel video ve ses dosyasının yanı sıra ağ akışlarını oynatın.
– Ses ve video dosyaları için bir medya kitaplığına sahiptir ve klasörlere doğrudan göz atmanıza izin verir, çok kanallı ses ve altyazı desteği vardır.
– SD kartınızdaki veya telefon belleğinizdeki TV şovlarının, filmlerin, en sevdiğiniz şovların ve diğer tüm videoların keyfini çıkarmak ve izlemek, cihazınızdaki ve SD kartınızdaki tüm video dosyalarını otomatik olarak tanımlayabilir.
– Ses seviyesini, parlaklığı ve aramayı kontrol etmek için otomatik döndürme, en boy oranı ayarlamaları ve hareketleri destekleyin.
– TPlayer, tüm Android cihazlar için tamamen ücretsiz çarpıcı bir uygulamadır. Telefonunuzda veya tabletinizde tüm popüler tüm HD ve 4K videoları izleyebilirsiniz.
– Otomatik döndürme ve ekrana sığdırma için birden fazla seçenek, izleme videonuzu seçiminize göre yeniden boyutlandırmanıza olanak tanır.
– Videoları basit dokunuşlarla çevrimiçi olarak izleyin.
– Altyazı indirme desteği ve daha fazlası.
– Videoları kolaylıkla yönetin veya paylaşın.

––––––––––––
TPlayer’ın talep ettiği izinler:
• Tüm medya dosyalarınızı okumak için “Fotoğraflar / Medya / Dosyalar”.
• SD kartlardaki tüm medya dosyalarınızı okumak için “Depolama”.
• Ağ bağlantılarını kontrol etmek, ses seviyesini değiştirmek, zil sesini ayarlamak, Android TV’de çalıştırmak ve açılır görünümü görüntülemek için “Diğer”.

TPlayer 5.2b MOD APK — REKLAMSIZ Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapılmıştır