Plants vs. Zombies Heroes v1.39.90 MOD APK — GÜNEŞ HİLELİ

Zombi ve bitki savaşları oyunları oynamak isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız güneş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyunda daha fazla keyif alabilir, bitkilerinizi geliştirip, zombiler karşı daha kolay mücadele edebilirsiniz.
Geliştirici
ELECTRONIC ARTS
Güncellendi
14 Kasım, 2021
Boyut
59.0 MB
Sürüm
v1.39.90
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Plants vs. Zombies Heroes v1.39.90 MOD APK GÜNEŞ HİLELİ, zombi ve bitki savaşları oyunları oynamak isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim yapımcılığını ELECTRONIC ARTS firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler zombi oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız bitkiler ile birlikte seviyeleri geçip, karşınıza çıkacak olan tüm zombilere karşı mücadele etmek ve görevleri bitirmeye çalışmaktır. Plants vs. Zombies Heroes v1.39.90 MOD APK GÜNEŞ HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız güneş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyunda daha fazla keyif alabilir, bitkilerinizi geliştirip, zombiler karşı daha kolay mücadele edebilirsiniz. Zorlu zombiler, tehlikeli yollar, uzun soluklu oyun yapısı ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Plants vs. Zombies Heroes v1.39.90 MOD BİLGİSİ

Sınırsız GÜNEŞ Hileli

Plants vs. Zombies Heroes v1.39.90 MOD APK — GÜNEŞ HİLELİ Yenilikleri

Biraz çimleri tekmeleme zamanı, Kahramanlar! İster bitki ister zombi olarak oynuyor olun, en son güncellememiz, her Savaştığınızda kahramanca bir deneyim yaşamanızı sağlayacak iyileştirmelerle birlikte geliyor! Güncelleme için teşekkürler.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle