New Star Futbol v4.22.0 MOD APK — MEGA HİLELİ

Kariyer yapma ve futbol oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli ve reklamların kaldırılmış bir şekilde sunuyorum bu sayede maçlarda enerji içecekleri satın alabilir, dünyanın en iyi futbolcularından birisi olabilirsiniz.
Geliştirici
Five Aces Publishing Ltd.
Güncellendi
15 Ağustos, 2021
Boyut
52.1 MB
Sürüm
v4.22.0
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

New Star Futbol v4.22.0 MOD APK MEGA HİLELİ, kariyer yapma ve futbol oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Five Aces Publishing firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler futbol oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız oluşturduğunuz karakteriniz ile birlikte takımlar ile maçlar yapmak ve goller atarak kariyerinizi yükseltmeye çalışmaktır. New Star Futbol v4.22.0 MOD APK MEGA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli ve reklamların kaldırılmış bir şekilde sunuyorum bu sayede maçlarda enerji içecekleri satın alabilir, dünyanın en iyi futbolcularından birisi olabilirsiniz. Binlerce takım, zorlu pas sitemi ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

 

New Star Futbol v4.22.0 MOD BİLGİSİ

Sınırsız PARA Hileli

İstediğiniz Kadar ENERJİ İÇECEĞİ Alabilirsiniz

Reklamlar Kaldırıldı

New Star Futbol v4.22.0 MOD APK — MEGA HİLELİ Yenilikleri

Stabilite ve uyumluluğun devamlılığını sağlamak üzere sürüm 4.22 kapsamında belirli 3. taraf yazılım unsurları güncelleniyor.

Bu önemli bir güncellemedir ve oyun hizmetlerini kullanmaya devam etmek için tüm kullanıcılar uygulamalarını güncellemelidir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle