Bullet Echo v4.2.0 FULL APK — TAM SÜRÜM

Aksiyon, rol oyunu ve nişancı oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel TAM SÜRÜM FULL APK şekilde sunuyoruz bu sayede Play Store'den indiremeyen arkadaşlar kolayca yükleyebilir, oyundan bulunan can sıkıcı reklamlardan kurtulup daha fazla keyif alabilirsiniz.
Geliştirici
ZeptoLab
Güncellendi
16 Kasım, 2021
Boyut
165.4 MB
Sürüm
v4.2.0
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Bullet Echo v4.2.0 FULL APK TAM SÜRÜM, aksiyon, rol oyunu ve nişancı oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını ZeptoLab firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler aksiyon oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız onlarca farklı özellikteki karakterden birini seçip, oyun içerisinde bulunan farklı modlarda düşmanlara karşı mücadele etme, kazandığınızda aldığınız paralar ile karakterlerinizi açmaya ve görevlerinizi tamamlayama çalışmaktır. Bullet Echo v4.2.0 FULL APK TAM SÜRÜM ile oyunda yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel TAM SÜRÜM FULL APK şekilde sunuyoruz bu sayede Play Store’den indiremeyen arkadaşlar kolayca yükleyebilir, oyundan bulunan can sıkıcı reklamlardan kurtulup daha fazla keyif alabilirsiniz. Farklı karakterler, özel yetenekler, oyun modları ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Bullet Echo v4.2.0 FULL APK BİLGİSİ

REKLAMSIZ

TAM SÜRÜM APK

Bullet Echo v4.2.0 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

YENİ OYUN MODU KARŞINIZDA: TAKLİTÇİLER

Risk al ve SALGIN bölgesine iniş yap
- Bir kahraman seç ve diğer oyunculara karşı oyna. Bu modda tüm kahramanlar maksimum seviyededir.
- Amacın 3 eşsiz eşyayı bulup bölgeyi tahliye etmek için bir helikopter pistine gitmek. Yalnızca kahramanlar bölgeyi tahliye edebilir.
- Ölürsen taklitçiye dönüşürsün. Ama bir saniye, her şey bununla bitmiyor.
- Bir taklitçi kahramanlardan birini öldürürse kahramanın ve tüm eşyalarının kontrolünü ele geçirir!

İyi şanslar!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle