Overrun Zombie Tower Defense v2.57 MOD APK — PARA HİLELİ

Zombi, çatışma ve savunma türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, alışveriş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz tüm ekipmanları satın alarak zombilere karşı güçlü bir savunma savaşı verebilirsiniz.
Geliştirici
Wildfire Games Ltd.
Güncellendi
17 Mart, 2022
Boyut
134.2 MB
Sürüm
2.57
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Overrun Zombie Tower Defense v2.57 MOD APK PARA HİLELİ, zombi, çatışma ve savunma türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Wildfire Games Ltd stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler zombi oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte zombilere karşı savaşmak ve onlardan korunmak için savunma yapmaya çalışmaktır. Overrun Zombie Tower Defense v2.57 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, alışveriş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz tüm ekipmanları satın alarak zombilere karşı güçlü bir savunma savaşı verebilirsiniz. Zorlu zombi mücadeleleri, savunma savaşları, bitmek bilmeyen zombiler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Overrun Zombie Tower Defense v2.57 MOD BİLGİSİ

NOT: Paranız harcadıkça azalmakta, alışveriş bölümüne girip paranız olmasa bile ücretsiz bir şekilde alışveriş yapabilir tüm ekipmanları satın alabilirsiniz.

Sınırsız PARA Hileli

Overrun Zombie Tower Defense v2.57 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

- Büyük performans iyileştirmeleri.
- Yeni şehir içi haritası.
- Yeni ara sahneler ve hikaye.
- Bazı zombiler artık öldürüldüklerinde güçlendirmeler düşürüyor.
- Hayatta kalan düşmanların üssünüze saldırdığı yeni akıncı dalgaları.
- Küçük hata düzeltmeleri ve ince ayarlar.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle