Battlefield Mobile v0.5.119 FULL APK — TAM SÜRÜM

Battlefield Mobile APK 0.5.119 Android İndir, ELECTRONIC ARTS tarafından geliştirilen mobil Battlefield oyunudur. Takımınızı toplayın ve hücumu yönetin! Battlefield™ serisi, Battlefield'dan beklediğiniz tüm favori FPS savaşlarınız, üstün takım oyunu ve türü tanımlayan yıkımla mobil olarak geldi, şimdi her zamankinden daha heyecan verici.
Geliştirici
ELECTRONIC ARTS
Güncellendi
17 Kasım, 2021
Boyut
92.8 MB
Sürüm
0.5.119
Gereksinimler
ARMV8
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Geçtiğimiz günlerde Battlefield Mobile APK oyununun mobil sürümü çıkacağı resmi olarak duyuruldu. Elbette oyun henüz geliştirilme aşamasında. Dolayısıyla şu an için indirilemez durumda. Google Play Store’da ön kayıt başladı. Gözlemlediğim kadarıyla ön kayıt işlemini Türkiye’den yapamıyoruz ama VPN kullanıp Filipin’e bağlanırsanız Google Play Store’dan ön kayıt gerçekleştirebiliyoruz.

Android cihazlarda son yıllarda online FPS oyunları trend olmaya başladı. Critical Ops, Modern Combat, Call of Duty Mobile gibi oyunlar bana göre en iyi android FPS oyunlarıdır Sitemizdeki Tüm FPS oyunlarına bakmak için Android FPS Oyunları kategorisine bakabilirsiniz.

Oyun çıkacağı duyurulunca ben ilk başta Battlefield 1 ve Battlefield 5 gibi olacağını düşünmüştüm fakat daha çok Battlefield 3 ve Battlefield 4’ün online modlarını içerecek gibi görünüyor. En azından grafikler ve görseller bende öyle bir çağrışım oluşturdu. Hatta Battlefield 2042 oyunu da olabilir. Çünkü son çıkacak oyun da gelecekte geçiyordu. Bakalım neyle karşılacağız. Şimdilik kısıtlı bilgilerle bu kadar inceleme ve varsayım sunabildim. Umarım oyun çıkınca düşük seviye cihazlarda da oynanabilir. Bir de Türkçe dil desteğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

2022’de Battlefield Mobil Oyunu Geliyor

EA.COM resmi sitesinde Şunlar yazmaktır.

Vizyonumuzda her zaman Battlefield ’ı daha fazla platforma getirme fikri bulunuyordu. Bu nedenle, yıllar süren prototip aşamasının ardından, Industrial Toys’daki dostlarımızın, topyekün savaşı 2022’de akıllı telefonlara ve tabletlere getirecek bir Battlefield oyunu için DICE ekibiyle sıkı bir çalışma yürüttüğünü büyük bir mutlulukla duyurmak istiyorum.

Unutmayın, bu bağımsız bir oyun olacak. Konsol ve PC için yaptığımızdan tamamen farklı ve mobil platforma özel olarak tasarlanan bir oyun. Her yerde Battlefield oynama fikrini gerçekleştirecek, tam gelişmiş ve beceri temelli bir deneyim olmak üzere iToys tarafından sıfırdan yapılıyor. Bu mobil oyun önümüzdeki yılki lansmanı öncesinde şimdi test dönemine giriyor ve ayrıntıları yakında paylaşacağız.

Önümüzdeki iki Battlefield oyununu size göstermek için sabırsızlanıyorum! Bu sırada güvende kalın ve biraz Battlefield oynayın!

– Oskar Gabrielson, DICE Genel Müdürü

EA, Battlefield Mobile’ın Nisan 2022’den önce piyasaya sürülmesinin planlandığını doğruladı. Bu verilen tarih ilerleyen süreçte değişebilir.

NOT

BİLGİLENDİRME : oyunun deneme sürümüdür, grafik kalitesi iyi değildir, sadece mekanikleri test etmek için sunulmuştur. APK dosyasının kurulup – oynanabilmesi için ARMV8 destekli cihaz şarttır.

Battlefield Mobile v0.5.119 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

hata düzenlemeleri yapılmıştır

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle