Bid Wars 2 Pawn Shop Empire v1.47.4 MOD APK — PARA HİLELİ

İşletme, ticaret ve alım satım oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyunda daha fazla keyif alabilir, istediğiniz teklifleri sunup tüm müzayedeleri kazanabilir, depoların kralı olabilirsiniz.
Geliştirici
Tapps Games
Güncellendi
17 Kasım, 2021
Boyut
131.6 MB
Sürüm
v1.47.4
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.92 147.19 MB 4.4 ve sonrası -
1.74.3 166.2 MB 4.4 ve sonrası -
1.50.8 152.7 MB 4.4 ve sonrası -

Açıklama

Bid Wars 2 Pawn Shop Empire v1.47.4 MOD APK PARA HİLELİ, işletme, ticaret ve alım satım oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Tapps Games stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler işletme oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız  yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte açık arttırmalara katılmak, eşyalar alıp-satmak ve para kazanmaya çalışmaktır. Bid Wars 2 Pawn Shop Empire v1.47.4 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyunda daha fazla keyif alabilir, istediğiniz teklifleri sunup tüm müzayedeleri kazanabilir, depoların kralı olabilirsiniz. Şehirde bulunan yüzlerce depolar, farklı müzayedeler, ekipman ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

 

Bid Wars 2 Pawn Shop Empire v1.47.4 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

BidWars'taki Yenilikler: Piyon İmparatorluğu!

Haritadaki düğmelerin okunabilirliğini iyileştirdik ve işlevleri ve amaçları hakkında bilgi ekledik
Cadılar Bayramı Etkinliği, benzersiz ürkütücü eşyalarıyla geliyor. Onları bulmaya, toplamaya ve çok paraya satmaya hazır olun.