Rocket League Sideswipe v1.0 FULL APK — ERKEN ERİŞİM

Rocket League'in yapımcıları, araba futbolunu mobil cihazlar için yeniden tasarladı! Sezgisel dokunma kontrolleri ile oyuna dal. Tek yapman gereken topu rakip ağlara göndermek, ancak dikkatli ol! Rakibin de gol atmaya çalışacak. Daha hızlı gitmek ya da yerden yükselip havaya sıçramak ve rakibinin ağzını açık bırakacak bazı çılgın manevralar yapmak için desteği kullan.
Geliştirici
Psyonix Studios
Güncellendi
17 Kasım, 2021
Boyut
716.2 MB
Sürüm
1.0
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Maçlar yalnızca iki dakika sürüyor, bu yüzden Rocket League Sideswipe nerede olursan ol oynaması kolay bir oyun. Bol şans!

Yüksek Tempolu, Öğrenmesi Kolay Oynanış
1’e 1 ya da 2’ye 2 mücadelelerde sahaya çık! Rocket League Sideswipe, kavraması kolay ve her yerde oynanabilir bir oyun! İster eski bir Rocket League oyuncusu ol ister sahaya ilk kez çık; hiç fark etmez.

Çevrimiçi Rekabet Et
Arkadaşlarınla özel maçların keyfini çıkar ya da dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla Rekabetçi maçlarda oyna! Rekabetçi derecede zirveye tırman ve hatta dünya çapındaki liderlik tablosuna adını yazdır.

Rocket Pass ve Sezonlar
Yalnızca çevrimiçi maçlarda oynayarak Rocket Pass’te ögeleri aç. Gözün her sezon yeni Rocket Pass ögelerinde olsun. Rocket League Sideswipe, Rekabetçi sezonları da içerir. Her sezonda Rekabetçi modlarda yükselebildiğin kadar yüksel ve sezon sona erdiğinde derecene bağlı olarak oyuncu unvanı kazan.

Kendi Arabanı Kendin Yap
Yalnızca oynayarak araban için yeni özelleştirme ögeleri aç! Rocket League Sideswipe, arabalar, tekerlekler, çıkartmalar ve diğer ögeler ile binlerce özelleştirme kombinasyonu sunuyor. Sahaya çıkar çıkmaz tarzını konuştur.

Modlar ve Daha Fazlası!
Otomobol’daki (arabalarla futbol) 1’e1 ve 2’ye 2 modlara ek olarak Potalar moduna göz at. Hızlı Sohbet Yapıştırmaları ile takım arkadaşlarınla ve rakiplerinle iletişim kur! Ayrıca serbest oynayış, çevrimdışı maçlar ve eğitimler ile becerilerini geliştir!

NOT

İlk olarak “Split APKs Installer (SAI)“ uygulamasını indirip kuralım.

“Adalet Namluda 2 v3.4.0 FULL APK” dosyasını indirelim

Split APKs Installer (SAI) uygulamasını açın ve oradan Rocket League Sideswipe oyununu bulup kurulumu uygulamadan başlatın. (Sorunusuz olarak APK VE OBB kurulmuş olacaktır.)

Rocket League Sideswipe v1.0 FULL APK — ERKEN ERİŞİM Yenilikleri

- Oyun arayüzünde oyuncu seviyesini yanlış bildiren hata düzeltildi
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle