League of Legends Wild Rift 3.0.0.5295 MOD APK — RADAR HİLELİ

Strateji ve LOL oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel radar hileli, kamera açısı hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, düşman takımını yerlerini kolayca öğrenip, hemen alt edebilirisiniz.
Geliştirici
Riot Games Inc
Güncellendi
18 Şubat, 2022
Boyut
174.9 MB
Sürüm
3.0.0.5295
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

League of Legends Wild Rift 3.0.0.5295 MOD APK RADAR HİLELİ, strateji ve LOL oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Riot Games Inc firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler league of legends oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte karşınıza çıkacak düşmanlara karşı savaşmak taktik ve özel güçlerinizi ile düşman takımını etkisiz haline getirmeye çalışmaktır. League of Legends Wild Rift 3.0.0.5295 MOD APK RADAR HİLELİ ile oyunda yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel radar hileli, kamera açısı hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, düşman takımını yerlerini kolayca öğrenip, hemen alt edebilirisiniz. Onlarca özel güce sahip şampiyon karakterler, farklı taktiksel hareketler, korumanız gereken yerler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıclarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

BECERİLERİNİ SERGİLE
Dinamik şampiyonlar ve sürekli değişen stratejilerle Vadi’de efsane ol. Her oyun kusursuz bir yetenek atışı isabet ettirmek, çılgın bir takım savaşıyla gidişatı değiştirmek veya beşte beş yapmak için harika bir fırsat.

REKABETE ARKADAŞLARINLA KATIL
Bu mobil MOBA’da başarılı olmak için takım çalışması şart. İki, üç ya da beş kişiden oluşan ekibinle sıraya gir ve rakiplerin merkezlerini bir bir yıkarak zirveye ulaş.

ŞAMPİYONUNU SEÇ
Devasa bir kılıçla rekabete hükmet, haritanın öbür ucundan attığın buzdan okla hedeflerini dondur veya rakiplerini kışkırtarak tuzağa düşür. Efsanen ne olursa olsun, sana uygun bir şampiyon var.

ADİL VE ÜCRETSİZ
Hem beceri düzeyi hem de grup boyutu açısından dengeli karşılaşmalarda mücadele et.Wild Rift’te tüm şampiyonlar ücretsizce açılabilir ve oyun süresi ya da güç için hiçbir ödeme gerekmez. Hem de hiçbir zaman.

MOD BİLGİSİ

RADAR HİLESİ (Uzaktaki veya çalıda gizli olan düşmanları görebilirsiniz)

KAMERA AÇISI HİLESİ (Kamera açısını yükseltip yüksekten “kuşbakışı” bakarak düşmanları herkesten önce görebilirsiniz)

NOT

Oyun ilk açıldığında DATA dosyalarını indirmeye başlayacaktır indirme bittikten sonra oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

League of Legends Wild Rift 3.0.0.5295 MOD APK — RADAR HİLELİ Yenilikleri

3.0 Yaması burada! Ocaktan marta kadar:

• İKİ YENİ ŞAMPİYON: Tüylü dostlarımız Sett ve Yuumi Wild Rift'e katılıyor!
• AY FESTİVALİ: Sandalyenizi kapın ve Wild Rift'in Ay Şöleni etkinliğinde ziyafete katılın!
• YENİ KOSTÜMLER: Pofuduk ve Gönül Avcısı kostümleri geliyor!
• Loncalar Arası Karşılaşma 2. Sezon: Loncalar Arası Karşılaşma: Ionia'da İlk Diyar için savaşın!
• WILD RIFT KARTI: Hexkâşif Galio iniş yapıyor!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle

ETİKETLER