Fashion Bussines PART 2 FULL APK — (TÜRKÇE DİL DESTEKLİ)

Türkçe dil destekli bu tür oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siteden gelen istekler üzerine oyunun 2. Partının yükleme gereksinimi duyduğum siz değerli kullanıcılarımıza özel TÜRKÇE DİL DESTEKLİ bir şekilde sunuyorum bu sayede diyalogları kolayca anlayabilir, oyunda daha fazla keyif alabilirsiniz.
Geliştirici
DecentMonkey
Güncellendi
18 Nisan, 2022
Boyut
1.9 GB
Sürüm
PART 2
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Fashion Bussines PART 2 FULL APK TÜRKÇE DİL DESTEKLİ, Türkçe dil destekli bu tür oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siteden gelen istekler üzerine oyunun 2. Partı’nın yükleme gereksinimi duyduğum, android oyun platformun popüler Türkçe hikaye oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte sizlere verilen görevleri tamamlamak, oyunda karşınıza çıkan hikayelere göre karakterinizi şekillendirme ve yeni insanlar ile tanışmaya çalışmaktır. Fashion Bussines PART 2 FULL APK TÜRKÇE DİL DESTEKLİ ile oyunda yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel TÜRKÇE DİL DESTEKLİ bir şekilde sunuyorum bu sayede diyalogları kolayca anlayabilir, oyunda daha fazla keyif alabilirsiniz. Üzerinde uğraşılmış gerçekçilik, bitmek bilmeyen hikaye, diyaloglar ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Fashion Bussines PART 2 FULL APK — (TÜRKÇE DİL DESTEKLİ) MOD BİLGİSİ

Oyuna girdiğiniz zaman sizden istenilen "Kullanıcı adı ve şifre" bölümüne size verdiğimiz bilgileri girerek oyuna giriş yapabilirsiniz.

Kullanıcı ADI: adultapk

Şifre: apkdelisi

FULL APK TÜRKÇE DİL DESTEĞİ

Fashion Bussines PART 2 FULL APK — (TÜRKÇE DİL DESTEKLİ) Yenilikleri

Yeni geliştirmeler.

Farklı bölümler.

%100 TÜRKÇE

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Alik
Alik
2 ay önce

@Apk Delisi Abi neden Bu oyunun part 2 sini yüklemek istediğimde no file yazılıyor