Drops İngilizce v36.4 PREMİUM MOD APK — KİLİTLER AÇIK

İngilizce, Fransızca, Almanca ve birçok dilin mevcut olduğu, dil öğrenmek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm Premium özelliklerin kilidi açık bir şekilde sunuyorum bu sayede uygulamadan maksimum verim alabilir, kolayca istediğiniz bir dili seçip, öğrenebilirsiniz.
Geliştirici
Drops
Güncellendi
18 Aralık, 2021
Boyut
73.7 MB
Sürüm
v36.4
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
36.7 61.2 MB 5.1 ve sonrası -

Açıklama

Drops İngilizce v36.4 PREMİUM MOD APK KİLİTLER AÇIK, İngilizce, Fransızca, Almanca ve birçok dilin mevcut olduğu, dil öğrenmek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim yapımcılığını Drops firmasının üstlendiği android platformun popüler dil öğrenme uygulamalarındandır. Drops İngilizce v36.4 PREMİUM MOD APK KİLİTLER AÇIK ile uygulama içerisinde yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium özelliklerin kilidi açık bir şekilde sunuyorum bu sayede uygulamadan maksimum verim alabilir, kolayca istediğiniz bir dili seçip, öğrenebilirsiniz. Onlarca dil, resim ve oyun ile birleştirilmiş öğrenme becerileri, ezberlemeden akılda kalıcı öğrenme seçeneği ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli günler dilerim.

Drops: Language Learning, diğer dil öğrenme uygulamalarına göre Drops, %100 görsel seçenekler ile kelimeler öğrenmenize olanak sağlıyor. Görsel bir şekilde kelime öğrenmek, ezberlemekten daha çok anlamanıza yöneliktir. Kolay ve hızlı bir öğrenmek sağlamak istiyorsanız bu uygulamayı siz kullanıcılara tavsiye ederim. Sesli bir şekilde kelime telaffuzlarını kolayca öğrenebilir, konuşabilirsiniz de. Resimlerden daha çok bu uygulamanın sizleri bağımlı edecek bir özelliği de, Oyunlar eşliğinde kelime öğrenmedir. Oyunlar sayesinde kolayca zihninizde yer edecek ve kelime dağarcığınızı gelişimini belirli bir günden sonra göreceksiniz.

 

Drops İngilizce v36.4 PREMİUM MOD APK — KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

Sana daha iyi bir deneyim sunabilmek için Drops uygulamasında çeşitli iyileştirmeler yaptık. Dil yolculuğunun tadını çıkar!