The Origin Mission v0.1.1 FULL APK — (CS:GO MOBİLE)

Güncellendi
20 Haziran, 2021
Bu uygulamayı bildir

Açıklama

D.D.D tarafından geliştirilen bu oyun, bugün bir karakter yaratmanıza ve çeşitli oyun modlarından birine katılmanıza izin veriyor. Golü ilk atan takımın kazandığı klasik 5v5 Takım Arenası var. Ardından, Sıradan Yıkım, Yıkım Yarışması, 4v3 Oyun Sonu ve Bomba maçları var. Bildiğiniz gibi, bombayı yerleştirecek terörist ekibin ve etkisiz hale getirmekten sorumlu terörle mücadele ekibinin olduğu klasik bomba maçı var.

İlk bakışta, tıpkı CS:GO gibi görünüyor, ancak ek özellikler ve daha gerçekçi bir oynanış var. Bu oyun konsol seviyesindedir, yani gerçek bir bilgisayar oyununda oynuyormuş gibi keyfini çıkarabilirsiniz. Bu oyun ile bomba modu olan Yıkım Yarışması gibi birçok oyun modu bulunmaktadır. Burada devre arasında taraf değiştirecek iki takım var. Bomba taraflarına bomba yerleştirmekten bir ekip sorumlu. Ve diğer takım diğerini ortadan kaldırmaya veya bombayı etkisiz hale getirmeye çalışacak.

Haritalar

Bu oyunda bugün 3 haritanın tadını çıkarabilirsiniz: Maya, Nordic Town ve Resort. Maya, Counter Strike’ın De_Dust 2’sine benziyor!

Çok Oyunculu

Bu oyun, bugün tadını çıkarabileceğiniz çok oyunculu bir oyundur. Bu, arkadaşlarınızla veya dünya çapındaki diğer oyuncularla bu oyunun tadını çıkarabileceğiniz anlamına gelir. Burada, gelmiş geçmiş en iyi oyunculara karşı gerçek zamanlı olarak rekabet edebilirsiniz.

The Origin Mission v0.1.1 MOD BİLGİSİ

The Origin Mission v0.1.1 GÜNCELLEMESİ

  • Beta sürümü

OYUN GÖRSELLERİ

KURULUM

  1. ”The Origin Mission v0.1.1 FULL APK” Dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım

KURUCU NEDİR?

Apk Delisi tarafından geliştirlen özel kurulum yöntemidir. KURUCU’NUN amacı OBB’li oyunları tek bir apk dosyası halinde kullanıcının kafasını karıştırmadan rahatlıkla hem apk hem obb dosyasını tek bir dokunuş ile kurmanızı sağlar.

[KURUCU] The Origin Mission v0.1.1 FULL APK İNDİR — 949.2 MB

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle