SAS Zombie Assault 4 v1.9.2 MOD APK — MEGA HİLELİ

Zombi, aksiyon ve kıyasıya mücadele oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm silahların kilidi açık hileli, sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, sınırsız canlanma hileli şekilde sunuyorum bu sayede zombilere karşı güçlü bir saldırı yapabilir, birer terminatöre dönüşebilirsiniz.
Geliştirici
ninja kiwi
Güncellendi
20 Eylül, 2021
Boyut
89.2 MB
Sürüm
v1.9.2
Gereksinimler
2.3.3 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
v2.0.2 132.77 MB 4.4 ve sonrası -
v2.0.1 114.1 MB 2.3.3 ve sonrası -
v2.0 114.1 MB 2.3.3 ve sonrası -
v1.11 116.2 MB 2.3.3 ve sonrası -

Açıklama

SAS Zombie Assault 4 v1.9.2 MOD APK MEGA HİLELİ, zombi, aksiyon ve kıyasıya mücadele oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Ninja Kiwi stüdyosunun üstlendiği android oyun plaformunun popüler zombi oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığını ağır silahlı karakter ile birlikte görevleri tamamlamak, mahsur olan insanları kurtarmak ve zombiler ile mücadele etmektir. SAS Zombie Assault 4 v1.9.2 MOD APK MEGA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm silahların kilidi açık hileli, sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, sınırsız canlanma hileli şekilde sunuyorum bu sayede zombilere karşı güçlü bir saldırı yapabilir, birer terminatöre dönüşebilirsiniz. Milyonlarca mutasyona uğramış zombileri, birbirinde farklı ekipman ve silahlar, her ülkeden oyuncular ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

SAS Zombie Assault 4 v1.9.2 MOD APK — MEGA HİLELİ Yenilikleri

Yepyeni bir özel etkinlik olan Virus Samples'da her insan kendi başına. Araştırma şirketleri, ölümsüzlerden virüs örnekleri istiyor ve en çok kimleri getirebileceklerini büyük ölçüde ödüllendirmeye hazırlar. Yenilen zombilerden en fazla virüs örneğini toplamak için takım arkadaşlarınıza karşı yarışın ve bazı büyük kasa ödülleri için skor tablosundaki yerinizi güvence altına alın!

Bu heyecan verici etkinliğin ne zaman başladığını öğrenmek için Haberler bölümünü kontrol edin, böylece katılıp kendinize harika ekipmanlar alabilirsiniz.