Gangstar New Orleans v2.1.1a MOD APK — SINIRSIZ MERMİ HİLELİ

Açık dünya aksiyon oyunlarının standardını belirleyen oyun, bu kez muhteşem New Orleans şehrinde geri döndü. Yüzlerce araç, inanılmaz bir cephanelik, gümbür gümbür aksiyon ve bu devasa şehri dilediğince keşfetme özgürlüğüyle, gerçek bir gangster olmak için ihtiyacın olan her şey elinde.
Geliştirici
Gameloft SE
Güncellendi
22 Mart, 2022
Boyut
891.1 MB
Sürüm
2.1.1a
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Gangstar New Orleans v2.1.1a MERMİ HİLELİ APK, Oyundaki amacınız her açık dünya oyununda olduğu gibi bulunduğunuz şehir içinde düşmanlarınıza karşı mücadele etmek, kendi bölgenizi kurmak ve size verilen görevleri tamamlamaktır. Gangstar New Orleans OpenWorld içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı sizlere oyunu MOD APK yani sınırsız mermi hileli ve şarjör değiştirmeme hileli olarak sunuyorum bu sayede düşmanlarınızı kolayca tarayabiliri ve kolaylıkla görevleri tamamlayabilirsiniz. Gangstar New Orleans Play Store’da 10.000.000’dan fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Farklı silahlar, hızlı arabalar, tehlikeli gangsterler ve dahası sizleri bekliyor.

Hayat ve suç dolu açık dünya oyunu

Fransız Semti’nden gecekondulara ve hatta gizemli bayou bölgesine kadar, New Orleans’in çeşitli semtlerindeki hikaye görevlerinde ateş ederek ilerle. Her semt kendine has bir ortama ve aksiyona sahip.

Kendi çeteni koru ve diğerlerine akın yap

Gangstar New Orleans’e özel mahalle savaşları, favori nişancı oyun serine eğlence dolu GvG (gangster vs. gangster) heyecanı getiriyor.

Rakip suç çetelerine karşı mahalleni savun. Kazanacağın ücretsiz kaynaklar, gelecekteki savaşlar için ve oyun içinde yeni silahlar ve ürünler imal ederken faydalı olacak.
Çok çeşitli seçenekleri kullanarak gangsterini kişiselleştirmenin keyfini çıkar.
Karakterini kendi tarzına uygun hale getirmek için yüzlerce silahı ve aracı kullan, birleştir ve evrilt.

Kendine lüks bir köşk inşa et

Kendine özel bir ada edin ve onu muhteşem bir konut kompleksi haline getirmenin tadını çıkar. Hayallerindeki evi, araç koleksiyonunu ve pahalı teknelerini gözler önüne ser. Çabucak kaçabilmek için kalkış ve helikopter pistleri inşa et.

Gangstar New Orleans v2.1.1a MOD BİLGİSİ

  • Sınırsız mermi hileli
  • Şarjör değiştirmeme hileli

Gangstar New Orleans v2.1.1a MOD APK — SINIRSIZ MERMİ HİLELİ Yenilikleri

  • Yeni bir silahla rakiplerinizi paramparça edin, Gangsterler!
  • ÖLÜMCÜL DESTEK: Dövüştüğünüz rakipleri hızla mahvedecek yeni bir silah! Gelip ona bir göz atın.
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle