Bully Anniversary Edition v1.0.0.19 FULL / MOD APK — TAM SÜRÜM / PARA HİLELİ

açık dünya, aksiyon ve macera türündeki oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını dünyaca ünlü Rockstar Games firmasının üstlendiği Android, konsol ve bilgisayar platformlarının vazgeçilmez oyunlarından birisidir.
Geliştirici
Rockstar Games
Güncellendi
1 Ağustos, 2022
Boyut
2.0 GB
Sürüm
1.0.0.19
Gereksinimler
8.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Bully Anniversary Edition, android oyun platformunun aksiyon, açık dünya ve macera türündeki oyunlar arasında başı çeken Play Store’de 29,99TL ile satılan dünyaca ünlü Rockstar Games şirketinin üstlendiği efsane oyunlarından sadece biri diyebiliriz. Kontorlünü sağladığımız karakter ile Bullworth şehri içinde, oyunun bize verdiği görevleri tamamlamak, okulda arkadaşlıklar kurmak ve yaramazlıklar yaparak ortalığı karıştırmaktır. Bully Anniversary Edition oyunuda para kazanmak zor ve yorucu olduğu için kullanıcılarımıza özel MEGA MOD APK ile sınırsız para hileli, sınırsız cephane gibi bir çok hilenin bulunduğu, siz değerli kullanıcılarımıza sunuyorum. Bu sayede oynadığınız karakter için değişik eşyalar satın alabilir, görevleri kolayca tamamlayabilirsiniz. Muhteşem hikayesi, açık dünya ortamı, farklı gelişmiş eşyalar, ekipman ve daha bir çok şey siz android oyun kullanıcılarınıza beklemekte.

Rockstar Games’in çığır açıcı orijinal oyun ve nüktedan hikaye anlatma geleneği, Bully: Anniversary Edition ile okul bahçesinde arz-ı endam ediyor. 15 yaşındaki haylaz Jimmy Hopkins olarak Bullworth Akademisi adlı bozulmuş, yoldan çıkmış okulda öğrenci hiyerarşisinin tepesine tırmanmaya çalışıyorsun. Okulun zorbalarına karşı dur, öğretmenlerin sorgularıyla başa çık, yakantopta en iyileri bile dize getir, muzip şakaların şahı ol, kızlar için mücadeleye gir, ve bölgenin en berbat okulunda bir yılı sağ salim tamamla.

Bully: Anniversary Edition içinde büyük beğeni toplayan Bully: Scholarship Edition ile birlikte, yüksek çözünürlüklü ekran desteği, zenginleştirilmiş grafikler, geliştirilmiş ışık ve doku efektleri, dokunmatik oyun için tekrar tasarlanmış kontroller ve nihayet yeni çok oyunculu Friend Challenges modu bulunuyor.

Friend Challenges’da kafa kafaya sınıf ve arkad tarzı mini oyunlar var: biyoloji dersinde kurbağayı en hızlı kim parçalayacak, İngilizce’de kelime bulmacalarını kim çözecek, palamut fırlatıp attığını vurarak düşmanlarını yok etmede uçan sincaba kim en fazla yardım edecek, ve daha başka bir sürü oyun.

Özellikleri:
• Bully hikayesinin tamamı ile birlikte ilave görevler, karakterler, mini sınıf oyunları, ve Bully: Scholarship Edition’dan açılabilir öğeler
• Muhteşem grafikler: yüksek çözünürlüklü dokular, dinamik ışık, gölge ve parçacık efektleri
• Yüksek çözünürlüklü ekran desteği
• Immersion TouchSense Dokunma Efekti ile zenginleştirilmiş
• Sıra tabanlı çok oyuncu modu Friend Challenges ile istediğin yer ve zamanda arkadaşlarına meydan oku. İstediğin yerde oyna, sıra sana geldiğinde bildirim al
• Sadece ihtiyacın olduğunda görünen bağlamsal butonların bulunduğu akıllı dokunma kontrolleri
• Rockstar Games Social Club’da buluta kaydetme özelliği ile oyun keyfini farklı cihazlar üzerinde kesintisiz sürdür.
• Fiziksel kontrol cihazı desteği

Bully Anniversary Edition v1.0.0.19 FULL / MOD APK — TAM SÜRÜM / PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

FULL APK

Sınırsız Para Hileli

Bully Anniversary Edition v1.0.0.19 FULL / MOD APK — TAM SÜRÜM / PARA HİLELİ Yenilikleri

  • Genel hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler.
Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
VictoryArmy
VictoryArmy
1 ay önce

Açılmadı bully dosyalara kopyalamam mi lazım

ETİKETLER