Grand Theft Auto San Andreas v2.00 FULL / MOD APK — TAM SÜRÜM / PARA HİLELİ

Beş yıl önce Carl Johnson, çete sorunları, uyuşturucu ve yolsuzlukla paramparça olan San Andreas'ın Los Santos şehrinde sürdüğü hayatın baskısından kaçtı. Burada film yıldızları ve milyonerler uyuşturucu satıcılarından ve çetecilerden kaçınmak için elinden geleni yapıyorlar.
Geliştirici
Rockstar Games
Güncellendi
15 Ocak, 2021
Boyut
1.8 GB
Sürüm
2.00
Gereksinimler
7.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2.10 1.8 GB 7.0 ve sonrası -

Açıklama

GTA San Andreas, Oyundaki amacınız Carl Johnson (CJ) adındaki karakter ile bulunduğunuz Los Santos şehrinde kötü insanlara karşı savaşmak, size verilen görevleri yerine getirmek, dostlarınıza ve ailenize yardım etmektir. GTA SA Play Store’da ücretli olduğu için oynamayanlar için FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunulmaktadır. Oyunu hileli oynamak isteyenler içinde MOD APK yani PARA HİLELİ olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz silahları satın alabilir, tüm maddi ihtiyaçlarınızı kolayca halledebilirsiniz. Grand Theft Auto San Andreas Play Store’da 29.99TL’dir 1.000.000’dan fazla indirilmiştir. Uzun soluklu oyun yapısı, geniş oyun haritası, onlarca araç, polisler, çeteler ve dahası sizleri bekliyor.

Bilgilendirme

KURUCU’NUN amacı OBB’li oyunları tek bir apk dosyası halinde kullanıcının kafasını karıştırmadan rahatlıkla hem apk hem obb dosyasını tek bir dokunuş ile kurmanızı sağlar.

Grand Theft Auto San Andreas v2.00 FULL / MOD APK — TAM SÜRÜM / PARA HİLELİ Yenilikleri

  • Genel hata giderme ve geliştirmeler.