Scythe Digital Edition v1.9.17 FULL APK — TAM SÜRÜM (TEK LİNK)

Güncellendi
28 Ocak, 2021
Bu uygulamayı bildir

Açıklama

Scythe Digital Edition oyunu ile savaş, strateji ordu ve devlet yönetme oyunları sevenler için tavsiye ettiğim Play Store’de 47,99TL ile satışa sunulan bu oyun yapımcılığını Asmodee Digital stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler strateji, ordu ve ülke yönetme oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız halkınız ve ülkeniz ile topraklarınızı korumak, diğer düşman ülkelere karşı savaşmak, sınırlarınızı genişletmek ve üstün gelmek. Scythe Digital Edition oyunu Play Store’da ücretli olduğundan dolayı, oynayamayan arkadaşlar için FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum böylece oyunu ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilirsiniz. İşgal edilmeyi bekleyen yüzlerce ülke, farklı stratejik taktikler, detaylı yönetim yapısı ve daha bir çok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlayıp kavramanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Scythe Digital Edition v1.9.17 MOD BİLGİSİ

  • TAM SÜRÜM APK

Scythe Digital Edition v1.9.17 GÜNCELLEMESİ

  • Birçok hata düzeltmesi (ELO sistemi, çevrimiçi Play & Go donmaları, yerelleştirme ayarlamaları), ayrıca bazı cihazlarda ve Android 11’de düzgün bir şekilde başlatılıyor.

OYUN GÖRSELLERİ

KURULUM

  1. ”Scythe Digital Edition v1.9.17 FULL APK” Dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım

    Bilgilendirme

    KURUCU’NUN amacı OBB’li oyunları tek bir apk dosyası halinde kullanıcının kafasını karıştırmadan rahatlıkla hem apk hem obb dosyasını tek bir dokunuş ile kurmanızı sağlar.

Google Play

[KURUCU] Scythe Digital Edition v1.9.17 FULL APK İNDİR — 252.3 MB

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle