The House of Da Vinci v1.0.6 FULL APK – TAM SÜRÜM

The House of Da Vinci oyunu muhteşem üç boyutlu bulmaca oyunları ile gizem, macera ve hikayeleri siz oyuncuları bağımlı hale getiren harika bir oyun diyebilirim.
Güncellendi
3 Ocak, 2021
Boyut
571.9 MB
Sürüm
1.0.6
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.1.19 571.9 MB 5.1 ve sonrası -

Açıklama

Oyunda bulunan Türkçe dil desteğiyle bütün gizemleri rahatça çözerek ve oyunun hikaye akışını anlayarak bulmacaları çözmeye çalışacaksınız. Temel hikaye akışına bakacak olursak karakteriz Leonardo Da Vinci’nin evide mashur olarak başlamakta ve oyun sizden evin içinde bulunan gizemleri, bulmacaları ve kiltli olan kapıları açarak evden kaçıp kurtulamya çalışamaktır. Oyun yapımclığını Blue Brain Games şirketinin üstlendiği ve Play Store’de 18,99TL ile satılmaktadır ama siz android oyun sevenler için oyunu ücretsiz bir şekilde sunarak değerli kullanıcılarımıza sunmaktayız. Şimdiden keyifi oyunlar.

3 boyutlu bulmacalarla dolu olan macera oyunu Da Vinci’nin Evi’ne girin. Mekanik bulmacaları çözün, gizli eşyaları bulun, odalardan kaçın ve Rönesans’ın egzantrik atmosferine balıklama dalın. Ustanızın kayboluşunun ardındaki sır perdesini zekanızı kullanarak aralayın.

• ÖZELLİKLER •

MEKANİK BULMACALARI ÇÖZÜN
Tamamı Leonardo’nun icatları ile ilişkili olan ve beyin yakan, şaşırtmacalı bulmacalar.

SEZGİSEL KONTROLÜN TADINI ÇIKARIN
Leonardo’nun atölyesinde gezerek oyunun eğlencesini katlayın.

RÖNESANSI YAŞAYIN
Savaş makineleri, açılması çok zor olan sandıklar, mekanik bulmacalar ve odadan kaçış sekansları yeteneğinizi sınayacak.

OYUNUN EŞSİZ MEKANİĞİNDE USTALAŞIN
Etrafınızı inceleyerek gizlenmiş objeleri bulun.

GEÇMİŞE DÖNÜŞ
Sıradışı bir eldiven sayesinde önceden yaşanmış olaylara tanık olun ve hikaye hakkında daha fazla şey öğrenin.

• DA VINCI’NIN EVI’NİN HİKAYESİ NEDİR? •
Sen Da Vinci’nin en parlak çırağısın. Efendin Leonardo birden ortadan kayboldu. Nereye gitmiş olacağına ve nasıl kaybolduğuna dair hiçbir fikrin yok. Böylece gerçeği arama yolundaki macerana başlayacaksın. Ancak Leonardo’nun atölyesi bulmacalarla, icatlarıyla, kaçış mekanizmalarıyla ve odanın köşelerine güzelce gizlenmiş objelerle dolu. Olan biteni anlamak için bütün beyin hücrelerini kullanman gerekecek!

Dünya’nın en büyük kâşifi olan Leonardo Da Vinci’nin hikayesine, oyuncuların eşsiz özel yetenekleri kullanabilecekleri şekilde hayal gücümüzü de ekledik. Sizi 16. yüzyıla genç bir çırak olarak götürüyoruz. Leonardo’nun mekanizmalarına, bulmacalarına ve eşyalarına aşina oldukça zamanı kontrol etme kabiliyetine de erişip geçmişin sırlarını gün yüzüne çıkartabileceksiniz.

Zorlu bulmacaların birçoğu Leonardo Da Vinci’nin gerçek icatlarından ve fikirlerinden esinlendi. Gizemli yerler ise sanat eserlerinden ve 1506’nın Floransa’sından uyarlanmıştır.

• DİLLER •
The House of Da Vinci şu an İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Çekçe, Slovakça, Rusça, Türkçe, İtalyanca, Lehçe, Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince, Hintçe ve Malay dillerinde mevcuttur.

The House of Da Vinci v1.0.6 FULL APK – TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

Tam Sürüm

The House of Da Vinci v1.0.6 FULL APK – TAM SÜRÜM Yenilikleri

Hata Düzeltmeleri
Destekli Cihaz Sayısı Artı