Monopoly v1.4.6 FULL / MOD APK — TAM SÜRÜM / TÜM KİLİTLER AÇIK

Marmalade Game Studio olarak bu klasik masa oyununu mobil cihazlara getirmekten gurur duyuyoruz! Nerede olursanız olun, satın alın, satın ve zenginliğe giden yolu planlayın. Entegre çok oyunculu görüntülü sohbet ile arkadaşlarınız ve ailenizle yüz yüze oynayın! Bu, çevrimiçi ve çevrimdışı reklam içermeyen Hasbro MONOPOLY masa oyunudur!
Geliştirici
Marmalade Game Studio
Güncellendi
8 Şubat, 2021
Boyut
145.8 MB
Sürüm
1.4.6
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.8.3 278.8 MB 6.0 ve sonrası -
1.7.19 249.1 MB 6.0 ve sonrası -
1.7.17 248.9 MB 6.0 ve sonrası -

Açıklama

Oyundaki amacınız bulunduğunuz oyun alanı üstünde zar işinize gelen sayıları denk getirmek, hamleler yapmak ve rakiplerinizin iflas etmesini sağlamaktır. Monopoly içinde yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani gerçek parayla satılan tüm özelliklerin kilidi açık olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, tüm oyun alanlarını ve taşları kullanabilirsiniz. Monopoly Play Store’da 41.99TL’dir. Oyun alanı üstünde TÜRKİYE seçilebilir. Farklı ülkelere ait temalar, farklı karakterler, dünyanın dört bir yanından oyuncular ve dahası sizleri bekliyor.

Monopoly v1.4.6 FULL / MOD APK — TAM SÜRÜM / TÜM KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

Bu yepyeni bayram tatili temasıyla pencereleri açın ve berrak, karlı havayı içinize çekin! Sanayi devriminin zirvesindeki zenginliklere giden yolu satın alın, satın ve planlayın. Liderlik edin ve hepsine sahip olun! Onurlu Kraliyet Muhafızı, görkemli Taç, heybetli Big Ben veya asil Trafalgar Square Lion olun. Sıcak bir rekabetle arkadaşlarınıza ve ailenize meydan okuyun ve bu soğuk mevsimde buzu eritin! Yeni Victoria Londra temasını edinin ve bugün oynayın!