Asphalt 8 Airborne v5.7.0j MOD APK — MEGA HİLELİ

Gameloft'un Asphalt serisinin bir parçası olan Asphalt 8 300'den fazla lisanslı araç, aksiyon dolu yarışlar, 75'ten fazla pist ve hem çevrimiçi hem de çevrimdışı moda sahip. Çok oyunculu ve tek oyunculu modlarda yarışmak mümkün.
Geliştirici
Gameloft SE
Güncellendi
18 Nisan, 2021
Boyut
114.9 MB
Sürüm
5.7.0j
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
6.9.0j 122.5 MB 5.0 ve sonrası -
6.4.1a 122.5 MB 5.0 ve sonrası -

Açıklama

Oyundaki amacınız bulunduğunuz yollarda rakiplerinizle yarışmak ve onlardan önce bitiş çizgine varmaktır. Asphalt 8 Airborne içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm araçları satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip rakiplerinizin kolaylıkla yenebilirsiniz. Asphalt 8: Airborne Play Store’da 100.000.000’dan fazla indirilmiştir. Dünyanın farklı bölgeleri, gerçek markalarda – modellerde arabalar, farklı oyun modları ve dahası sizleri bekliyor.

Bu araba simülasyonu oyunu, tek ve çok oyunculu modlar ve asfaltta drift yapmak için farklı fırsatlar sunuyor. Nevada Çölü’nden Tokyo’ya kadar pek çok manzara ve senaryoyu keşfet. Farklı meydan okumalar, sınırlı süreli etkinlikler ve farklı araçlar seni bekliyor.

Li̇sansli lüks arabalar ve motosi̇kletler

Sürüş, drift ve daha pek çok asfalt testine hazırda bekleyen 300’den fazla yüksek performanslı araba ve motosikletle Asphalt 8’de hızlı bir yarış deneyimi yaşayabilirsin. Lamborghini, Bugatti, Porsche gibi en iyi lisanslı üreticilerin lüks modelleri arasında geniş bir yarış motosikleti yelpazesi de var.
Kendini ifade etmek için yarış otomobilleri ve motosikletlerini kişiselleştirip tasarla. En yüksek kaliteye sahip A sınıfı araçları toplayıp yeni dünya ve senaryoları keşfederken drifte doy.

Asphalt 8: Airborne İle uçuşa geç

Rampalardan fırla, araban veya motosikletinle simülasyonda yer çekimini hiçe say, fizik kurallarını zorla.
Taklalar atarak ve havada 360 derece dönerek yaptığın akrobasilerle rakiplerinle kapışabilir ya da yapay zekaya karşı veya tek oyunculu modda oynayabilirsin. Rekabet ederken azami hıza ulaşmak ve bitiş çizgisine giden en hızlı rotayı bulmak için araba veya motosiklet ile havada akrobasiler yap.
Kişiselleştirme seçenekleri kullanılarak ekran simgeleri ve kontrolleri kişiselleştirilip her oyuncu için en iyi oyun tarzı seçilebilir.

Hizli yarişçilar İçİn sinirsiz oyun İçeri̇ğİ

Sık sık güncellenen ekstra içeriklerle eksiksiz bir Asphalt 8 deneyimi yaşa. Araba ve motosiklet sürücüleri için pek çok meydan okumayla Kariyer modunda farklı sezonlar ve canlı etkinliklerde oyna.
Asfalt yarışına yepyeni bir soluk getiren Kapı Drifti ve Salgın modlarına göz at. Sınırlı Süreli Kupalarda, oyuna en son gelen hızlı arabalara erken erişim de dahil pek çok muhteşem ödül kazan!

Çok oyunculu ve tekli̇ yariş deneyi̇mi̇

Sezon ve Liglerde eş zamanlı çok oyunculu aksiyona hazır ol. Puan kazanıp sınırlı süreli Yarış Sezonlarında ödüllerin kilidini açmak için diğer oyunculara karşı en iyi şekilde rekabet et.

 

Asphalt 8 Airborne v5.7.0j MOD APK — MEGA HİLELİ MOD BİLGİSİ

  • Sınırsız para hileli
  • Yüksek seviye hileli
  • Sınırsız yıldız hileli

Asphalt 8 Airborne v5.7.0j MOD APK — MEGA HİLELİ Yenilikleri

  • Çok oyunculu aksiyonunda yeni bir çağ başlıyor!

ÇOK OYUNCULU BAŞTAN TASARLANDI

  • Her zamankinden daha büyük ödüllerin, daha hızlı ve dengeli eşleştirmenin tadını çıkar.

NİŞANLARLA SATIN ALIM

  • Rakiplerini alt edip Çok Oyunculu Nişanları topla ve Çok Oyunculu Mağazasında özel ürünlerin kilidini aç.

BAHAR SEZONU BAŞLIYOR

  • Göz alıcı Ferrari 599XX Evo ile olağanüstü bir sezon geçir. Çok yakında başka etkinlikler de olacak!