Reverso context v9.9.6 PREMİUM APK – çeviri, sözlük — PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK

Milyonlarca sözcük ve ifadeyi çevirip öğrenin ve kendinizi ana dilinizde gibi ifade edin.
Geliştirici
Reverso Technologies Inc.
Güncellendi
29 Mart, 2021
Boyut
38.6 MB
Sürüm
9.9.6
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
10.7.0 33.8 MB Cihaza göre değişir -
10.6.7 33.8 MB Cihaza göre değişir -
10.6.3 33.7 MB Cihaza göre değişir -

Açıklama

İngilizce, İspanyolca ve Fransızca başta olmak üzere onlarca dilin çevirisini günlük hayattan cümle örnekleriyle beraber, akılda kalıcı şekilde öğrenin. Reverso context uygulamasında yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı sizlere MOD APK yani premium özellikleri açık halde sunuyorum böylece tüm özelliklere sahip olabilirsiniz. Premium özelliği ile 2000’den fazla kelime kaydetme özelliğini kullanarak muhafaza etmek istediğiniz kelimeleri ömür boyu hesabınızda saklayabilirsiniz. Reverso context Google Play Store’da 10.000.000’dan fazla indirmeye sahiptir.

Reverso kaliteli çeviri arayan ve yabancı bir dili ustaca öğrenmek isteyenler için en iyi araç: okuma, yazma, konuşma var ve ücretsiz.

Öğrenciler, öğretmenler, profesyoneller ve ister başlangıç seviyesi isterse ileri seviyede olsun diğer kişiler Reverso’yu yeni sözcük ve ifadeleri öğrenmek için kullanıyor ve hata yapma riskini ortadan kaldırıyor.

Reverso Context her iki dilden de gerçek hayattan milyonlarca metinden (resmi belgeler, film altyazıları, ürün tarifleri) toplanmış verilerle çalışıyor. Bu metinler en iyi sonuçları sağlamak için güçlü “büyük veri” algoritmaları ve makine öğrenimi ile işleniyor.

Bağlam ile neyi kastediyoruz? Belirli bir kelime veya ifadenin arama sonuçları (çeviri) gerçek hayattan cümlelerle iç içe olacak şekilde verilir, böylelikle sözcüğün tam olarak nasıl kullanıldığını öğrenip anlayabilir, utandırıcı hatalar yapmazsınız.

Çevirmek istediğiniz sözcük veya ifadeyi yazmanız yeterli, sonuçlar hemen görüntülenecektir: ilgili çeviriler kelimelerin cümle içinde nasıl kullanıldıklarına dair örneklerle verilecektir.

Uygulama arama geçmişiniz ve favorilerinize göre öğrenme kartları ve quizler sunacak, bunları ezberlemenize ve dil becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Uygulama standart dil öğrenim araçlarından farklı olarak gerçekten ihtiyacınız olan ve öğrenmek istediğiniz sözcük ve ifadelere odaklanacaktır.

Detaylar:
* 14 dilde çeviri: İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Portekizce, Almanca, Lehçe, Flemenkçe, Arapça, Rusça, Rumence, Japonca, İbranice ve Çince. Daha fazlası için de çalışıyoruz.
* İleri düzey özellikler telaffuz, geçmiş, favorilerinizden oluşan ifade kitapçığı ve daha fazlasını kapsıyor.
* Kendi seçtiğiniz örnek ve çevirilere göre sözcük listeleri oluşturun. Listeleri çevrim dışı olarak da kullanabilirsiniz.
* Tam örnek cümlelerin doğal telaffuzlarını dinleyin.
* Tek tıklamayla çeviriyi, kullanım sıklığı bilgilerini ve varsa çekimleri edinin.
* Çevrim dışı olarak da tutulan geçmişte arama yapın.
* Öneriler: siz yazdıkça sözcük ve ifadeler sizlere önerilecektir.
* Bulduğunuz şeyleri e-posta veya sosyal medya üzerinden paylaşın.

Reverso context v9.9.6 PREMİUM APK – çeviri, sözlük — PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK MOD BİLGİSİ

  • Tüm premium özellikler aktiftir

Reverso context v9.9.6 PREMİUM APK – çeviri, sözlük — PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK Yenilikleri

  • Eş anlamlılar ve tanımlar: birden fazla dilde eş anlamlıları ve tanımları görün
  • Değişik alıştırma ve oyunlarla çevrim dışıyken bile yeni sözcük ve ifadeler öğrenin
  • Entegre eş anlamlılar sözlüğü ile daha da fazla sözcük ve ifadeyi keşfedin. Çeviri ve eş anlamlılar arasında kolayca dolaşın.
  • 10 dilde mevcut olan (fazlası geliyor) entegre çekim modülü ile fiillerin hem kaynak hem de çeviri dilinde tüm biçimleri mevcut.
  • Geliştirilmiş performans ve ara yüz: daha hızlı tepki