Shadow Fight 2 v2.10.1 MOD APK — PARA HİLELİ

Vektörün yaratıcılarından: Shadow Fight 2 parmak ısırtan bir klasik dövüş ve RPG karışımıdır. Bu oyun seçtiğiniz karakteri sayısız ölümcül silah ve nadir zırh setleri ile donatmanızı sağlar ve onlarca gerçeğe yakın Dövüş teknikleri! Düşmanlarınızı ez, iblis patronların aşağıla ve Gölgeler Kapısı kapatan sen ol. Zafere ulaşmak için tekme , yumruk ve her türlü darbeye hazır mısın? Bunu anlamanın sadece bir yolu var...
Geliştirici
Nekki - Action and Fighting Games
Güncellendi
3 Mart, 2021
Boyut
141.1 MB
Sürüm
2.10.1
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2.30.0 171.51 MB 4.4 ve sonrası -
2.28.6 148.6 MB 4.4 ve sonrası -
2.26.1 148.6 MB 4.4 ve sonrası -
2.25.0 151.0 MB 4.4 ve sonrası -
2.23.0 151.0 MB 4.4 ve sonrası -
2.22.1 146.1 MB 4.4 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Oyundaki amacınız bulunduğunuz arenada rakiplerinizle mücadele etmek ve galip gelmektir. Shadow Fight 2 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız taş hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm eşyaları satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip yenilmez olabilirsiniz. Shadow Fight 2 Play Store’da 100.000.000’dan fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Özel yetenekleriniz, onlarca ekipman, güçlü rakipler ve dahası sizleri bekliyor.

-Tamamen yeni bir animasyon sistemi tarafından şaşırtıcı gerçekçi ayrıntılar işlenen destansı mücadele dizileri içinde kaybolma zamanı.

-Nefis, sezgisel kontroller ile dokunmatik ekranlar için özellikle tasarlanmış tamamen yeni bir mücadele arayüzü sayesinde düşmanlarınıza kazanma şansı bırakmayın.

– Yer Altına gir ve korkusuz bosslara karşı arkadaşlarla savaş!

– Etkileyici, sürükleyici, adrenalin yakıtlı hikayesi ve tehditkar şeytanların olduğu altı farklı dünyaya yolculuğa davet eden bir RPG dövüş oyunu.
Dövüşçünü destansı kılıçlar, nunçaku, zırh,sihirli güçler ve daha fazlasıyla kendi isteğine göre hazırla.

Shadow Fight 2. Dövüş Başlasın!

Shadow Fight 2 v2.10.1 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

  • Ay Yeni Yılı ve Cennetin Oğlu geldi!
  • Akınlarda ilk sıraları al ve tüm eşyaları topla!
  • Günlük görevler artık video reklam başına güncellenebilir.
  • Akın savaşlarında, tüm akının bitmesine kalan süre artık görüntülenebilir ve kalan süre, tur süresinden azsa sayılar kırmızıya döner.
  • Hata düzeltmeleri
  • Optimizasyon