BombSquad v1.6.4 PRO MOD APK — TAM SÜRÜM

Bayrağı ele geçirmekten hokeye kadar çeşitli mini oyunlarda arkadaşlarınızı havaya uçurun! 8 oyunculu yerel/ağa bağlı çok oyunculu, gereksiz patlamalar, gelişmiş ragdoll yüz bitki fiziği, korsanlar, ninjalar, barbarlar, çılgın şefler ve daha fazlasını içerir.
Geliştirici
Eric Froemling
Güncellendi
17 Haziran, 2021
Boyut
58.5 MB
Sürüm
1.6.4
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.7.30 69.3 MB 5.0 ve sonrası -
1.7.28 69.3 MB 5.0 ve sonrası -
1.7.25 69.28 MB 5.0 ve sonrası -
1.7.24 69.28 MB 5.0 ve sonrası -
1.7.10 59.7 MB 5.0 ve sonrası -
1.7.9 59.7 MB 5.0 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

BombSquad v1.6.4 PRO MOD APK TAM SÜRÜM, aksiyon, macera ve kovalama türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Eric Froemling stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler aksiyon oyunlarından biridir. Oyundaki temel amacınız yönetimine sahip olduğunuz karakter ile birlikte savaş alanı içerisinde düşmanlarınız ile mücadele etmek ve kazanmaya çalışmaktır. BombSquad v1.6.4 PRO MOD APK TAM SÜRÜM ile oyunda yaşanan genel kısıtlamlarından dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel PRO APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede ücretli olan tüm özelliklere ulaşabilir, farklı bölümler keşfedebilirsiniz. Zorlu rakipler, çeşitli bombalar, farklı bölümler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim

BombSquad, tüm arkadaşlarınızın harekete geçebilmesi için dokunmatik ekranları ve çeşitli kontrol cihazlarını destekler.
Ücretsiz ‘BombSquad Remote’ uygulaması aracılığıyla telefonları ve tabletleri kontrol cihazı olarak bile kullanabilirsiniz.

Bombalar uzakta!

Android TV kullanıcıları: Oynamak için uyumlu bir gamepad (veya ‘BombSquad Remote’ uygulamasını çalıştıran bir telefon/tablet) gerekir

BombSquad v1.6.4 PRO MOD APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

  • FULL APK
  • PRO APK
  • TAM SÜRÜM

BombSquad v1.6.4 PRO MOD APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

  • Çeşitli hata düzeltmeleri.