Clash of Clans v14.93.4 MOD APK — ALTIN / ELMAS HİLELİ

Dünya çapında milyonlarca oyuncuyla bir araya gelin, köyünüzü kurun, klanınızı güçlendirin ve destansı Klan Savaşlarına katılın! Bıyıklı Barbarlar, ateş topu atan Büyücüler ve pek çok benzersiz birlik sizi bekliyor! Clash dünyasına adım atın!
Geliştirici
Supercell
Güncellendi
18 Haziran, 2021
Boyut
172.5 MB
Sürüm
v14.93.4
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Clash of Clans v14.93.4 MOD APK ALTIN / ELMAS HİLELİ, savunma, savaş ve strateji oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını dünyaya ün salmış Supercell firması üstlendiği android oyun platformunun popüler savunma oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimine sahip olduğunuz bir köye kendi ufak şehrinizi kurmak, farklı köylere gidip savaşlar yaparak ganimetler elde etmek ve kendi köyünüzü korumaya çalışmaktı. Clash of Clans v14.93.4 MOD APK ALTIN / ELMAS HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız elmas hileli, sınırsız para hileli şekilde sunuyorum bu sayede farklı birlikleri kolayca asker olarak basabilir, inşaaları hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz. Milyonlarca oyuncu, klan savaşları, farklı askeri birlikler, büyücüler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Clash of Clans v14.93.4 MOD APK — ALTIN / ELMAS HİLELİ Yenilikleri

  • Yeni hava birliğiyle göklerin hakimi olup düşman savunmalarını yerle bir etme zamanı. Karşınızda Ejderha Binicisi!
  • Bu bir Roket mi? Yoksa Balon mu? İkisi birden! Karşınızda yeni Süper Birlik, Roket Balon!
  • 14. Belediye Binasına yeni bina ve birlik seviyeleri ekleniyor. Ayrıca uzun zamandır beklenen ordu paylaşma özelliği geliyor!
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle