Tanks A Lot v3.00 MOD APK — SINRISIZ MERMİ HİLELİ

Tank ve savaş oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız cephane hileli, reklamlar kaldırılmış bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, rakiplerinizi kolayca alt edebilirsiniz.
Geliştirici
Highcore Labs LLC
Güncellendi
1 Temmuz, 2021
Boyut
155.9 MB
Sürüm
v3.00
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
4.802 158.7 MB 4.4 ve sonrası -
4.500 163.1 MB 4.4 ve sonrası -
v3.47 160.7 MB 4.4 ve sonrası -

Açıklama

Tanks A Lot v3.00 MOD APK SINRISIZ MERMİ HİLELİ, tank ve savaş oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Highcore Labs LLC stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler tank oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız ağır tank ile birlikte içerisinde bulunduğunuz haritada düşmanlara karşı savaşmak ve kazanmaya çalışmaktır. Tanks A Lot v3.00 MOD APK SINRISIZ MERMİ HİLELİ ile oyunda yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız cephane hileli, reklamlar kaldırılmış bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, rakiplerinizi kolayca alt edebilirsiniz. Farklı tanklar, onlarca harita, rakip ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Tanks A Lot v3.00 MOD APK — SINRISIZ MERMİ HİLELİ Yenilikleri

  • Keşif Gezisi birkaç gün içinde başlayacak! Sisle kaplı adayı keşfedin. Haritadaki nesneleri yok etmek için enerji harcayın, kaynakları toplayın, görevleri tamamlayın ve ödüller kazanın!
  • Expedition haritasındaki sandıklardan yeni Phase Disruptor topunun, Wrathwalker üssünün ve Wesley Kerrigan komutanının parçalarını alacaksınız. Bu tank parçaları, Shattered adlı yeni nadirlik türüne aittir.
  • Artık Kumbara her hafta çıkıyor.
  • 2 Temmuz'dan itibaren hem kazanırsanız hem de kaybederseniz Premium Pass madalyaları alacaksınız.