Touchgrind BMX 2 v1.4.4 MOD APK — MEGA HİLELİ

Bisiklet sürme, parkur ve akrobatik hareketler yapmayı sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel MOD APK ile tüm özel bisiklet ve yan ekipmanların kilidi açık hileli şekilde sunuyorum bu sayede farklı bisikletler alabilir, parkurları kolayca aşabilirsiniz
Geliştirici
Illusion Labs
Güncellendi
14 Temmuz, 2021
Boyut
509.8 MB
Sürüm
v1.4.4
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Bisiklet sürme, parkur ve akrobatik hareketler yapmayı sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Illusion Labs firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler bisiklet sürme oyunlarından birisidir. Oyundaki temel  amacınız bulunduğunuz yollarda BMX bisiklet ile daima ileri doğru gitmek, engelleri aşmak ve yüksek puanlara ulaşmaktır. Touchgrind BMX 2 v1.4.4 MOD APK MEGA HİLELİ ile oyundan yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel MOD APK ile tüm özel bisiklet ve yan ekipmanların kilidi açık hileli şekilde sunuyorum bu sayede farklı bisikletler alabilir, parkurları kolayca aşabilirsiniz. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Touchgrind BMX 2 v1.4.4 MOD APK — MEGA HİLELİ Yenilikleri

Yeni seviye Fishermans Den eklendikten sonra performans düşüşü yaşayan bazı cihazlarda kare hızı artık geri yüklenmelidir.

Megadeal ile ilgili bir sorun düzeltildi

Samsung Galaxy A12 ve Android 11 çalıştıran bazı Oppo cihazlarındaki kilitlenme düzeltildi

Kararlılık iyileştirmeleri

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle