IPTV Smarters Pro v3.1.5 REKLAMSIZ APK

Canlı tv, film ve dizi izlemek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim, uygulamanın içeriğine bakacak olursak onlarca ülkenin yerel kanalları, canlı tv, film ve dizilerin bulduğu diğer IPTV uygulamalarına nazaran hem telefon hem de Televizyonunuza yükleyebildiğiniz efsane bir uygulamadır. Siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm reklamlar kaldırılmış bir şekilde sunuyorum bu sayede tüm film ve dizileri izleyebilir, uygulamanın keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.
Geliştirici
WHMCS SMARTERS
Güncellendi
23 Kasım, 2021
Boyut
72.5 MB
Sürüm
v3.1.5
Gereksinimler
4.2 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
3.1.5.1 29.4 MB 4.2 ve sonrası -

Açıklama

IPTV Smarters Pro v3.1.5 REKLAMSIZ APK, canlı tv, film ve dizi izlemek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim yapımcılığını WHMCS SMARTERS firmasının sunduğu android platformun medya oynatıcı bir uygulamadır. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak onlarca ülkenin yerel kanalları, canlı tv, film ve dizilerin bulduğu diğer IPTV uygulamalarına nazaran hem telefon hem de Televizyonunuza yükleyebildiğiniz efsane bir uygulamadır. IPTV Smarters Pro v3.1.5 REKLAMSIZ APK ile uygulama içerisinde yaşanan sıkıcı reklamlardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm reklamlar kaldırılmış bir şekilde sunuyorum bu sayede tüm film ve dizileri izleyebilir, uygulamanın keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Farklı film ve diziler, onlarca canlı tv kanalları ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli günler dilerim.

IPTV Smarters Pro, mobil cihazınızda en sevdiğiniz medya akış programlarının keyfini kolayca çıkarmanızı sağlayan bir uygulamadır. Uygulamayı ücretsiz olarak bulabilir ve kullanmanız için çeşitli araçlar sağlayabilirsiniz. Ancak, IPTV Smarters Pro’nun çalışması için kendi oynatma listenize ihtiyacınız vardır, çünkü bu uygulama yalnızca film ve dizi izleme keyfini çıkarmanızı destekler, herhangi bir sorunuz varsa lütfen yönetici ile iletişime geçin.

IPTV Smarters Pro, favori programlarını beğenen ve mobil cihazlarında yayınlayan kişiler için tasarlanmış bir uygulamadır, böylece favori programların bir listesi ile kullanabilirsiniz. Uygulama ücretsiz, özelleştirilebilir ve zevkinize göre göre uyarlanabilir. Ayrıca, birden fazla işlevi olduğunu ve onu favori TV uygulamanız haline gelebilir.

IPTV Smarters Pro v3.1.5 REKLAMSIZ APK Yenilikleri

EPG için GZ desteği.