Valorant Mobile v1.0 FULL APK — TAM SÜRÜM

FPS, mücadele ve aksiyon türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel bazı cihazları desteklemediğinden dolayı tam sürüm full apk şeklinde sunuyorum bu sayede telefonlarınıza kolaylıkla yükleyebilir, ajanlardan birini seçerek düşman rakiplere karşı kıyasıya mücadele edebilirsiniz.
Geliştirici
Riot Games Inc
Güncellendi
24 Nisan, 2022
Boyut
1.3 GB
Sürüm
1.0
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Valorant Mobile v1.0 FULL APK TAM SÜRÜM, FPS, mücadele ve aksiyon türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim ilk versiyonu bilgisayar platformlarında çıkaran yapımcılığını Riot Games firmasının üstlendiği android oyun platformunun yeni çıkan  gözde FPS atış oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız içerisinde onlarca farklı ajanların bulunduğu hatta bu ay içerisinde yeni bir Türk Ajanında olacağı bunların birini seçerek 5v5 online oyuncular ile mücadele edip onları mağlup etmeye çalışmaktır. Valorant Mobile v1.0 FULL APK TAM SÜRÜM ile oyunda yaşanan bazı genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel bazı cihazları desteklemediğinden dolayı tam sürüm full apk şeklinde sunuyorum bu sayede telefonlarınıza kolaylıkla yükleyebilir, ajanlardan birini seçerek düşman rakiplere karşı kıyasıya mücadele edebilirsiniz. Güçlü yeteneklere sahip onlarca silahlı ajan, farklı oyun modları ile kıyasıya rekabetonline oyuncular ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Valorant Mobile, onlarca farklı ülkeden giren pek çok oyuncu ile tıpkı ajanların mücadelesi gibi sizi Valorant dünyasının içerisinde sürükleyecek efsane FPS oyunlarından birisidir. Oyun başlangıçta sizden hesap oluşturup giriş yapmanızı isteyecektir, ardından tıpkı pc versiyonu gibi öncellikle oyunun temel eğitimini vererek, online oyunculara karşı hazırlıklı olmanız için bir kaç hedef ve ajanların hangi güce sahip olduklarını anlamanıza olanak sağlayacaktır. Bu eğitimden sonra online oyuncular ile savaşmaya hazır birere ajan olarak çıkacaksınız.

Oyun içerisinde farklı güçlere sahip olan ajanlar ile savaşlara hazırlanın. Valorant dünyasının mobile versiyonu ile sizlere efsane yeteneklere sahip ajanlar ile içerisine çekecek görünüm ve grafikler sizi bekliyor. İçerisinde Türkçe dil desteği ve Türkçe ses komutları ile resmen bağımlısı haline getirecek olan Valorant Mobile, tüm dünyada yankı uyandıran bir oyun oldu. Tek yapmanız gereken bir hesap oluşturup giriş yapmak sizde Valorant Mobile oyununa erişmek istiyorsanız, sitede bulunan indirme linkinden sahip olabilirsiniz.

KURULUM

İlk olarak “Split APKs Installer (SAI)” uygulamasını indirip kuralım.

“Valorant Mobile v1.0 FULL APK TAM SÜRÜM” dosyasını indirelim

Split APKs Installer (SAI) uygulamasını açın ve oradan Valorant Mobile’yi bulup kurulumu uygulamadan başlatın. (Sorunusuz olarak kurulmuş olacaktır.)

Valorant Mobile v1.0 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

FULL APK TAM SÜRÜM

Valorant Mobile v1.0 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Piyasaya yeni sürüldü.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle