Shadow Fight Arena v1.1.11 MOD APK — KOLAY KAZANMA HİLELİ

⚔️Ücretsiz bir çevrimiçi 3D dövüş oyununda diğer oyunculara karşı dövüş. 2 oyunculu PVP mücadelelerinde yarış veya eğlencesine arkadaşlarınla kapış. Ninja alemine hoş geldin! ŞİMDİ DÖVÜŞ!⚔️
Geliştirici
Nekki - Action and Fighting Games
Güncellendi
24 Mayıs, 2021
Boyut
132.1 MB
Sürüm
1.1.11
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Oyundaki amacınız bulunduğunuz arenada karşınızdaki rakipleri yenmektir. Shadow fight arena oyununda yaşanan genel zorluklardan dolayı sizlere MOD APK yani hileli olarak sunuyorum böylece karşınızdaki rakipleri rahatlıkla yenebilir, daha fazla eşya kazanıp, karakterlerinizi güçlendirip ve oyunu ilerletebilirsiniz. Shadow fight arena Play Store’da 1.000.000’dan fazla indirmeye sahiptir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Özel yetenekler, onlarca ekipman, kılıçlar, katanalar, mızraklar, güçlü rakipler ve dahası sizleri bekliyor.

Havalı 3D grafikler
En efsane dövüş aksiyonlarını göstermek için en üst seviye 3D grafikler ve gerçekçi animasyonlar bir araya geldi.

Kolay kontroller
En iyi klasik dövüş oyunlarındaki gibi kahramanını kontrol et ve mobil cihazından konsol seviyesinde dövüş deneyimi yaşa

Eğlenceli çok oyunculu savaşlar
– 3 kahramanla bir takım oluştur ve çevrimiçi çok oyuncu modunda savaş. Bir dövüşte zafer kazanmak istiyorsan, destansı bir savaşla rakibinin tüm kahramanlarını alt etmelisin. İstersen gelişmiş, otomatik öğrenen botlara karşı çevrimdışı dövüş!

Destansı kahramanlar
– Samuray ve ninja gibi en iyi savaşçılardan oluşan bir takım kur. Tüm kahramanları topla ve yükselt. Her kahramanın tarzına göre değiştirip ayarlayabileceğin eşsiz becerileri vardır.

Kahraman yetenekleri
– Seviye yükselt ve havalı ninja yeteneklerinin kilidini aç. Oynayış tarzına uyan en iyi yetenekleri seç, onları değiştir ve savaş kazanma oranını geliştirmek için tecrübe edin. En eğlenceli tarza karar ver! Ölümsüzlerle dövüş!

Dövüş Bileti
– Her ay yeni bir sezon başlıyor. Kazandıkça sandıklar ve paralar al! Premium kozmetik eşyalarına erişmeni ve reklam izlemeden ücretsiz bonus kartlar toplamana izin veren bir abonelik.

Arkadaşlarınla kapış
– En iyi Shadow Fight oyuncusunun kim olduğunu öğren: Arkadaşına PvP düellosunda meydan oku. Bir davet gönder ya da oynayan arkadaşına katıl. Ciddi şekilde antrenman yapabilir ya da sadece birbirinizi pataklayabilirsiniz!

Kozmetik eşyalar ve özelleştirme
– Havalı kahraman kostümleri. Tarzınla kazan
– İfadeler ve alaylar. Dövüş sırasında üstünlüğünü göstermek ya da oynanan oyun için teşekkür etmek adına rakibine yolla
– Destansı duruşlar ve ninja hareketleri. Havalı 3D aksiyon animasyonlarıyla zaferini kutla

En iyi dövüşçü ol
– Arena, öğrenmesi kolaydır ama çok oyunculu modda gerçek bir usta olmak için öğretici videoları izlemen, arkadaşlarla pratik yapman ve aktif topluluğumuzun bir parçası olman gerek.

Çevrimiçi PvP turnuvaları
– Ödüller ve havalı yeni tecrübeler için turnuvalara gir. En tepedeyken fantastik ödüller alırsın ama biraz oyun kaybettin mi tüm şansını kaybedersin. Tekrar kazanmak için başka bir turnuvaya gir!

MOD BİLGİSİ

  • Rakip sıçradığında veya yuvarlandığında rakibe o anda vurursanız rakip yerinde donar.

Shadow Fight Arena v1.1.11 MOD APK — KOLAY KAZANMA HİLELİ Yenilikleri

  • Dengeleme ayarları;
  • Çeşitli hata düzeltmeleri.
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle