The Sun Origin v2.0.6 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Aksiyon, FPS ve macera türündeki oyunları sevenler için denemenizi tavsiye ettiğim yapımcılığını AGaming+ stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir.
Geliştirici
AGaming+
Güncellendi
24 Ekim, 2021
Boyut
501.5 MB
Sürüm
2.0.6
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2.2.4 42.9 MB + 564.4 MB 4.4 ve sonrası -
2.2.2 44.7 + 564.2 MB 4.4 ve sonrası -
2.2.1 602.6 MB 4.4 ve sonrası -
2.2.0 592.6 MB 4.4 ve sonrası -
2.1.4 538.6 MB 4.4 ve sonrası -

Açıklama

The Sun: Origin oyununda yıl 2050 ve insanlığın bir hatası sonucu yeryüzünü kaplayan toz fırtınaları güneşimizi kapattı. Radyoaktivite üst düzeyde olduğundan genç yaşlı demeden insanlık kırılmaya başladı. Ardından Raven adındaki cesur bir kahraman dünyayı düzeltmeyek ve gelecek nesillerin kurtarıcısı olmak için korkusuz bir savaşçı oldu. Kötü adamları haklamak için yiyecek su gibi temel ihtiyaçların yanında silah, mermi ve sağlık kiti gibi eşyalara da ihtiyacınız olacak. Farklı silahlar – ekipmanlar, tehlikeli canavarlar, keşfetmeniz gereken bölgeler ve dahası sizleri bekliyor.

Kıyamet sonrası acımasız bir dünyada, radyasyon, açlık ve hastalıkla dolu bir dünyada RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunu. Uzaydan gezegeni vuran bu ölümcül saldırıda sadece birkaç kişi hayatta kalmayı başardı, ancak kısa bir süre sonra yeni bir felaket hayatta kalanları tehdit etmeye başladı. Ve ana karakter, Kuzey-216 Topluluğunun Seçilmişi bununla uğraşmak zorunda kalacak.

Kıyamet sonrası dünyası. Hayatta kalmak için birinci şahıs nişancı.

The Sun Origin: Kıyamet sonrası aksiyon — kendi geçmişi, yüzlerce görevi, devasa bir silah ve zırh cephaneliği, ticaret, savaşan gruplar, mutantlar, haydutlar ve prowlers ile RPG unsurlarına sahip birinci şahıs bir nişancı oyunudur. Çok sayıda konumla dünyayı keşfedin, tüccarlardan en iyi silahları satın alın ve geliştirin. Sadece en iyi ekipmana ihtiyacınız olacak! Sonuçta, asıl amacınız Topluluğunuzu açlıktan kurtarmaktır. Ve hayatta kalma mücadelesi başlasın!

Kısa geçmiş.

2050 yılında, güneş uzaya feci bir enerji dalgası gönderdi, medeniyetimizi yüzyıllarca kaosa sürükleyecek bir güç dalgası. Bilim topluluğu tarafından yıllarca tahmin edilmesine rağmen, uyarıları, bunun yerine küçük bölgesel kaygılar üzerinde tartışan dünya liderleri tarafından görmezden gelindi.

Enerji dalgası dünyaya çarptığında, bir radyoaktif parçacık fırtınası atmosferi ölümcül, kanserojen bir sisle kapladı. Sis ayrım gözetmeksizin öldü… genç, yaşlı, zengin ve fakir hepsi eşit oranda düştü. Sadece uyarıları dikkate alıp terk edilmiş sığınaklara sığınanlar kurtuldu.

Sonunda kaynakları tükendiğinde ve bu topluluklar barınaklarından çıkmaya zorlandıklarında, yeni bir ıssızlık ve kaos dünyası gördüler. Medeniyet yasalarının yerini silah yasasının aldığı bir dünya. Hâlâ temiz suyu ve ekilebilir toprağı olan birkaç bölge, acımasız savaş ağaları ve ordularının elindeydi.

Bu dünyada sadece Raven olarak bilinen bir savaşçı ortaya çıkacaktı. Çorak araziyi kendi isteğiyle bükerek halkını kurtaracak bir savaşçı. Bir gün efsane olacak bir savaşçı.

Bu bir meydan okuma! Kıyamet dünyası mı yoksa sen mi?

Sevgili oyuncular! Bu oyun çok zor! The Sun Origin: Post-apokaliptik aksiyon RPG oynayarak dinlenmek istiyorsanız, keyifli vakit geçirmek için başka bir oyun bulsanız iyi olur. Çünkü bu oyunda cehennem var! Projenin başlangıcından bu yana Wasteland’in zorlu koşullarında sadece birkaç oyuncu hayatta kalabildi! Ama yine de denemeye karar verirseniz, radyasyon, zehirlenme, susuzluk ve açlıktan öldüğünüzü yorumlarda şikayet etmeyin! Ve kimsenin seni uyarmadığını söyleme! Sadece en dikkatli oyuncular The Sun: Origin dünyasında hayatta kalmakla ilgili herhangi bir sorun yaşamayacak! İyi şanslar!

The Sun Origin v2.0.6 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

- İşaretçilerin çalışması değiştirildi;
- Diğer düzeltmeler ve iyileştirmeler.