Rebel Inc. v1.10.1 MOD APK — KİLİTLER AÇIK HİLELİ

Ordu yönetmek, operasyon ve strateji oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium kilitler açık bir şekilde sunuyorum bu sayede istediğiniz herhangi bir haritada oynayabilir, gerçek para ile satılan tüm harita, bölge ve yetenekleri açıp oynayabilirsiniz.
Geliştirici
Ndemic Creations
Güncellendi
26 Ocak, 2022
Boyut
70.9 MB
Sürüm
1.10.1
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.12.1 70.9 MB 4.4 ve sonrası -
1.12.1 70.9 MB 4.4 ve sonrası -
1.11.0 70.8 MB 4.4 ve sonrası -
1.9.3 70.8 MB 4.4 ve sonrası -

Açıklama

Rebel Inc. v1.10.1 MOD APK KİLİTLER AÇIK HİLELİ, ordu yönetmek, operasyon ve strateji oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Ndemic Creations firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler ordu yönetim oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız ordu ile birlikte size karşı yapılan isyanları durdurmak ve görevlerinizi yapmaya çalışmaktır. Rebel Inc. v1.10.1 MOD APK KİLİTLER AÇIK HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium kilitler açık bir şekilde sunuyorum bu sayede istediğiniz herhangi bir haritada oynayabilir, gerçek para ile satılan tüm harita, bölge ve yetenekleri açıp oynayabilirsiniz. Zorlu isyanlar, yönetmeniz gereken devlet, düşmanlar ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

 

Rebel Inc. v1.10.1 MOD APK — KİLİTLER AÇIK HİLELİ Yenilikleri

13 heyecan verici Resmi Senaryo ile Rebel Inc. çoklu evrenine atlayın! Hileli zorlukların üstesinden gelin, oynamanın yeni yollarını keşfedin ve tuhaf dünyaları keşfedin.
- Helikopterler ve Otomatik Kuleler gibi yeni yıkıcı askeri seçeneklerle savaşın
- Tank çalan isyancılar, hastalık salgınları, kurumsal devralmalar veya aynı anda her vali olarak oynama ile olağanüstü ve meraklıyı araştırın!