Airport City v8.27.27 MOD APK — PARA HİLELİ

Yönetme, uçak, işletme ve şehir kurma türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli şekilde sunuyorum bu sayede şehrinizi daha iyi kurabilir, geliştirmelerinizi kolayca halledebilirsiniz.
Geliştirici
Game Insight
Güncellendi
26 Şubat, 2022
Boyut
155.7 MB
Sürüm
8.27.27
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
8.28.8 155.0 MB 4.4 ve sonrası -
v8.20.10 154.1 MB 4.4 ve sonrası 29/03/2024

Açıklama

Airport City MOD APK PARA HİLELİ, yönetme, uçak, işletme ve şehir kurma türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Game Insight firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler şehir kurma ve uçak oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız sahip olduğunuz toprak üzerine elinizde bulunan yapıları oluşturmak, geliştirmek ve kendinize ait bir havalimanı oluşturmaktır. Airport City v8.20.10 MOD APK ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli şekilde sunuyorum bu sayede şehrinizi daha iyi kurabilir, geliştirmelerinizi kolayca halledebilirsiniz. Havalimanında sizi bekleyen onlarca yolcu, kurmanız gereken yerleşik hayat ve daha bir çok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Airport City v8.27.27 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Uçaklarınızı boyayarak filonuzu hiç olmadığı gibi yapın! Airport City'i güncelleyin ve uçaklarınızdan herhangi biri için hediye olarak mor bir görünüm alın. Ayrıca, benzersiz ödüller kazanmak için yeni etkinliklere katıldığınızdan emin olun!

Düzlem boyama özelliği eklendi

Uçuşları göndermek ve hızlandırmak için yeni simgeler

Helikopterlerin uçak Onarım Üssünde görünmesine neden olan sorun düzeltildi