Shadow Fight 3 v1.27.3 MOD APK — DÜŞMANI HAVADA DONDURMA HİLELİ

Oyundaki amacınız bulunduğunuz arenada karşınıza gelen rakipleri alt edip yenmektir Oyunda karakter yaratma özelliği sayesinde tamamen kendinize özel bir dövüşçüyü yönetebiliyorsunuz. Oyunda yaşanan genel zorluklardan dolayı Shadow Fight 3 MOD’lu olarak sizlere sunuyorum yani düşman karaktere vurduğunuzda karakter donacaktır ve istediğiniz gibi pataklayabilirsiniz.
Geliştirici
Nekki - Action and Fighting Games
Güncellendi
26 Şubat, 2022
Boyut
120.7 MB
Sürüm
1.27.3
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.29.2 182.0 MB 4.4 ve sonrası -
1.29.1 305.6 MB 4.4 ve sonrası -
1.28.0 128.9 MB 4.4 ve sonrası -
1.27.4 119.3 MB 4.4 ve sonrası -
v1.26.1 236.8 MB 4.4 ve sonrası -
v1.24.0 112.5 MB 4.4 ve sonrası -

Açıklama

Oyundaki amacınız bulunduğunuz arenada karşınıza gelen rakipleri alt edip yenmektir Oyunda karakter yaratma özelliği sayesinde tamamen kendinize özel bir dövüşçüyü yönetebiliyorsunuz. Oyundaki fizik kuralları gerçeğe çok yakın bir şekilde tasarlanmış. Keşfedilmeyi bekleyen onlarca silah ve yeni arenalar ile oyunun aksiyonu asla düşmüyor. Hatta her geçen süre içerisinde yeni dövüş teknikleri öğrendiğiniz için çok sürükleyici bir yapı olduğunu da bilmelisiniz. Oyunda yaşanan genel zorluklardan dolayı Shadow Fight 3 MOD’lu olarak sizlere sunuyorum yani düşman karaktere vurduğunuzda karakter donacaktır ve istediğiniz gibi pataklayabilirsiniz. Shadow Fight 3 Play Store’da 50.000.000’dan fazla indirmeye sahiptir. Onlarca ekipmani arenalar, bosslar ve özel yetenekler sizleri bekliyor.

Efsaneye göre bir kahraman gölge enerjisi savaşına bir son verecek. Bu savaşçının üç dövüş tarzını öğrenmesi, en iyi silahları bulması ve en güçlü savaşçılarla mücadele etmesi gerek.

Dünya, destansı bir savaşın kıyısında. Yıllar önce Gölge Kapıları’nın serbest bıraktığı kudretli güç bir silaha dönüştü ve üç tane savaş klanı, bu gücün geleceğine karar vermek için savaşıyor.

Lejyon savaşçıları bu tehlikeli enerjiyi yok etmek istiyor. Hanedanlık insanları kendi çıkarları için kullanmak istiyor. Müjdeciler klanının gizemli ninjaları da bu gölge gücünün karanlık sırlarını keşfetmek istiyor.

Üç klan, üç dünya görüşü ve üç dövüş tarzı. Hangi tarafta olacaksın?

Shadow Fight 3 – Shadow Fight evreninin hikayesini yeni karakterlerle 3D olarak devam ettiren çevrimiçi bir RPG dövüş oyunudur. Aksiyona, güçlü savaşçılarla havalı kapışmalara ve gizemli güçlerin hüküm sürdüğü dünya çapında heyecan verici maceralara hazır ol.

DESTANSI BİR KAHRAMAN OLUŞTUR
Ninja, şövalye ya da samuray? Kahramanının kim olacağını yalnızca sen seçebilirsin. Savaşlarda eşsiz kostümler kazan ve eşsiz bir görünüm yaratmak için ekipman renklerini özelleştir.

SAVAŞLARI KAZAN
Kendine has dövüş tarzını oluşturmak için 3 klanın dövüş tarzlarını keşfet. Kahramanın marifetli bir ninja ya da görkemli bir şövalye gibi dövüşebilir. Savaşın yönünü değiştirebilen güçlü ve etkileyici darbeler indirmek için gölge enerjisini kullan.

HİK YEYİ TAMAMLA
Dünyanın dört bir yanından savaşçılar, gölgelerin gücü için mücadeleye son verecek kahramanın ortaya çıkmasını bekliyor. Klanını seçerek hikâyenin akışını etkile. Baş düşmanına meydan okumak için güçlü bossları alt et ve sonra hikâyenin yeni detaylarını öğrenmek için diğer dünyaları keşfedip zamanda yolculuk yap.

YETENEKLERİNİ GÖSTER
Ana hikâye savaşı bitse bile aksiyon devam ediyor. Yapay zekâ tarafından kontrol edilen oyuncuların kahramanlarına karşı düelloları kazan. Liderlik panosunda en iyi 100 arasında yer almak ve bölgende bir efsane olmak için en güçlü savaşçılarla dövüş!

SETLERİ TOPLA
Savaşlarda denemek ve düellolarda havalı görünmek için kişisel silah ve zırh cephaneliğini topla. Bir ekipman setini tamamen topladıktan sonra bir dövüşü kazanmayı kolaylaştıracak eşsiz yetenekler elde edersin.

ETKİNLİKLERDE YER AL
Nadir görünümler, renkler, silahlar ve zırh kazanabileceğin düzenli çıkan temalı etkinliklerde dövüş. Bu savaşlarda yeni kahramanlarla karşılaşacak ve Shadow Fight dünyası hakkında birçok ilginç detay öğreneceksin.

GRAFİKLERİN KEYFİNİ ÇIKART
Renkli manzara ve gerçekçi dövüş animasyonları, en iyi konsol oyunlarına rakip olabilir.

Shadow Fight 3 v1.27.3 MOD APK — DÜŞMANI HAVADA DONDURMA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Düşmana havadayken hamle yaparsanız düşman havada donacaktır.

Shadow Fight 3 v1.27.3 MOD APK — DÜŞMANI HAVADA DONDURMA HİLELİ Yenilikleri

Oyunun dahili enstrümanları ve hizmetleri güncellendi;
Birçok teknik geliştirme eklendi.