The Walking Dead: Our World v15.1.5.4216 MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK

Güncellendi
27 Şubat, 2021
Bu uygulamayı bildir

Açıklama

The Walking Dead: Our World, efsane dizinin Android platformdaki oyunudur. Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen ve herkesin dikkatini çekmeyi başaran dizi The Walking Dead artık cebinizde! Diziyi daha önce izlemiş olanlar kısa sürede oyuna adapte olacaktır ancak hiç izlememiş kişiler için anlatmak gerekirse, dünyayı istilan eden zombileri yok etmeye çalışıyorsunuz. Mobil’de bu istilacı zombileri yok etme konseptli binlerce oyun bulunuyor fakat The Walking Dead: Our World hem hikayesi, hem kalitesi, hem de ilerleyişi ile bunlardan ayrılmayı başarıyor. Oyuna başladığınızda ana karakteri kontrol ediyorsunuz ve savaşmaya başlıyorsunuz.

Gruplar halinde karşınıza çıkan tüm zombileri hasar almadan öldürmeniz gerekiyor çünkü bir zombiden hasar aldığınızda bunun geriye dönüşü yok! Oyundaki hareketlerinizi dev bir harita üzerinde gerçekleştiriyorsunuz, savaşlarınızda ise tıpkı FPS oyunlarında olduğu gibi oyuncu gözünden ateş ediyorsunuz. Çevrimiçi seçeneğini de kullanarak bu oyunu oynayan arkadaşlarınızı davet edip savaşınıza onlarla devam edebiliyorsunuz. Kazandığınız paralar sayesinde müthiş silahlar edinip çok daha güçlü hale gelebilirsiniz. Siz de hiç zaman kaybetmeden The Walking Dead: Our World para hileli mod apk’yı indirin ve deneyin!

The Walking Dead: Our World v15.1.5.4216 MOD BİLGİSİ

  • Ölümsüzlük hileli

The Walking Dead: Our World v15.1.5.4216 GÜNCELLEMESİ

  • Böcekleri yok etmek ve özelliklerimizi cilalamak için bazı bahar öncesi temizlik yapmak için zaman ayırdık. Şimdi Dünyamıza yeni bir ışıltı katmanın zamanı geldi.

Çok yakında

  • Yepyeni Etkinlikler ve henüz açıklanmayan Kahraman ve Silahlar!

Hata Düzeltmeleri ve İyileştirmeler:

  • GameCenter bağlantısı için düzeltme
  • Turnuva özelliği için birden fazla düzeltme
  • Serbest Dolaşım Zamanlayıcısı ve Turnuva Düğmesinin çakışması düzeltildi
  • Çeşitli hata düzeltmeleri

OYUN GÖRSELLERİ

KURULUM

  1. ”The Walking Dead: Our World v15.1.5.4216 MOD APK” Dosyasını indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım

Google Play

The Walking Dead: Our World v15.1.5.4216 MOD APK İNDİR — 120.9 MB

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle