PAW Patrol Rescue World v2022.1.0 MOD APK — TÜM KARAKTERLER AÇIK

PAW Patrol Rescue World¸ hayvanların eğlenceli ve hareketli dünyasında polis olarak devriyeye çıkacağınız kaliteli grafiklere sahip bir mobil oyundur. Oyunda polis olan ve devriye gezerek diğer hayvanlara yardım etmeye çalışan tatlı bir köpeği canlandırıyorsunuz.
Geliştirici
Budge Studios
Güncellendi
27 Şubat, 2022
Boyut
541.4 MB
Sürüm
2022.1.0
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Amacınız zorlu yollardan geçerek ve bulmacaları çözerek zor durumda kalan hayvanları kurtarmak. Oyunda hareket edebilmek için ekranda gitmek istediğiniz noktaya basılı tutmalısınız. Elinizi ekrandan çektiğinizde arabanın durduğunu göreceksiniz. Yani ekrana tıkladığınız zaman gaza, tıklamadığınız zaman ise frene basmış oluyorsunuz. PAW Patrol Rescue World oyununda yalnızca polis arabası değil, helikopter, uçak ve bot gibi birçok aracı kullanabiliyorsunuz. Hızlı yetişmeniz gereken görevlere helikopter veya uçaklarla gidebilirsiniz. Bunun seçimi size sunulmasa da her 3-4 bölümde bir aracın değiştiğini söyleyebilirim. Oyunla ilgili bahsetmek istediğim son bir nokta daha var. Oyunda görevleri yaparken etrafta köpek mamaları göreceksiniz. Bu mamaları toplayarak ilerlemeniz her zaman için çok daha iyi olacaktır. Çünkü mamalar sayesinde karakterinize yeni ekipmanlar ve üniformalar satın alabilirsiniz. Yegenlerim, eğer siz de hayvanların dünyasında tatlı bir köpek olacağınız ve polis olarak devriye gezeceğiniz bu eğlenceli oyunu oynamak isterseniz PAW Patrol Rescue World kilitler açık hileli apk’yı telefonunuza indirebilirsiniz. Bu apk dosyası sayesinde oyunda bulunan bütün içeriklerin kilidini açmış olacaksınız. Şimdiden hepinize iyi oyunlar!

MOD BİLGİSİ

Kilitli tüm karakterler ve özllikler açık

PAW Patrol Rescue World v2022.1.0 MOD APK — TÜM KARAKTERLER AÇIK Yenilikleri

Dino Wilds'a hoş geldiniz! Yardımımıza ihtiyacı olan yeni dino arkadaşlarla dolu yepyeni bir dünya! hadi yuvarlanalım!
YENİ DINO YAVRULAR: Chase + Marshall + Rocky
YENİ YER: Volkan Ovaları. Triceratoplarla oynayabilir, kendi Dino heykellerinizi yapabilir ve Dino Center için kristaller toplayabilirsiniz. Ama yanardağın etrafında dikkatli ol. Görünüşe göre hala aktif!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle