Dig Out Zindan Oyunları v2.32.3 MOD APK — ALIŞVERİŞ HİLELİ

2D ve macera türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel alışveriş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz tüm her şeyi alışveriş bölümünden ücretsiz bir şekilde satın alabilirsiniz.
Geliştirici
ZiMAD
Güncellendi
27 Mart, 2022
Boyut
145.1 MB
Sürüm
2.32.3
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Dig Out Gold Digger Adventure v2.32.3 MOD APK ALIŞVERİŞ HİLELİ, 2D ve macera türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını ZiMAD stüdyosunun üstlendiği Play Store’da 5.000.000+ fazla indirme alan android oyun platformun popüler macera ve kazma oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte sizlere verilen görevleri tamamlamak ve tuzaklı zindandan kaçmaya çalışmaktır. Dig Out Gold Digger Adventure v2.32.3 MOD APK ALIŞVERİŞ HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel alışveriş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz tüm her şeyi alışveriş bölümünden ücretsiz bir şekilde satın alabilirsiniz. Yüksek grafikteki oynanış yapısı, farklı karakterler, zorlu bölümler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Dig Out Zindan Oyunları v2.32.3 MOD APK — ALIŞVERİŞ HİLELİ MOD BİLGİSİ

ALIŞVERİŞ HİLELİ

Dig Out Zindan Oyunları v2.32.3 MOD APK — ALIŞVERİŞ HİLELİ Yenilikleri

Acil haber! Oyunu güncellemek için acele edin:
- Hazine Sezonu! Sezon boyunca ilerledikçe ödüller kazanmak için sınırlı süreli etkinliklere katılın, kazın ve gümüş toplayın. Altın Biletin fantastik hazinelere erişim sağladığını unutmayın!
- Eğitim Kampı! Yeraltında hangi tehlikelerin gizlendiğini ve canavarlara nasıl dayanılacağını ve engellerin üstesinden nasıl gelineceğini bulmak için zorlukları tamamlayın. Pratik yapmak mükemmelleştirir!
- Jackpot etkinliği önemli ölçüde iyileştirildi!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle