Canva v2.161.0 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK

Fotoğraf düzenleme, video oluşturma ve tasarım yapmak isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium kilitler açık hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede tüm ücretli düzenleme özelliklerini kullanabilir, premium kilitlerin olduğu şablonları ise düzenleyip indirebilirsiniz.
Geliştirici
Canva
Güncellendi
27 Nisan, 2022
Boyut
27.6 MB
Sürüm
2.161.0
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2.163.0 27.6 MB 5.0 ve sonrası -

Açıklama

Canva Tasarım Fotoğraf Video v2.161.0 MOD APK PREMİUM KİLİTLER AÇIK, fotoğraf düzenleme, video oluşturma ve tasarım yapmak isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim yapımcılığını Canva firmasının üstlendiği Play Store’da 100.000.000+ fazla indirme alan, android platformun popüler sanat ve tasarım uygulamalarından biridir. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak video düzenlemekten tutun resim, afiş ve sunum hazırlama gibi birçok işleve yarayan en önemli özelliği ise projelerinizi bilgisayar üzerinden de devam etme özelliğine sahip olmasıdır. Canva v2.161.0 MOD APK PREMİUM KİLİTLER AÇIK ile uygulama içerisinde yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium kilitler açık hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede tüm ücretli düzenleme özelliklerini kullanabilir, premium kilitlerin olduğu şablonları ise düzenleyip indirebilirsiniz. Binlerce farklı düzenlenebilir fotoğraflar, kolaj, afiş, logo ve fitlereler ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli günler dilerim.

Canva v2.161.0 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

NOT: Bunları yapmadan kayıt olmayın.

LİNK: https://www.canva.com/brand/join?token=h3asu6jV3qHpG-7HOTOJ4Q&brandingVariant=edu&referrer=team-invite

Size verdiğim linke kopyalayıp herhangi bir tarayıcı ile açıp hesap oluştur
APK dosyasını kurun ve açın
Uygulamayı açtıktan sonra devam et seçeneğine tıklayın, ardından bir E-posta ile devam edin ve oluşturduğunuz hesapla oturum açın
3 yıl ücretsiz keyfini çıkarın 😉

PREMİUM KİLİTLER AÇIK

Canva v2.161.0 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

YENİ fotoğraf düzenleme özelliklerimizle fotoğraflarınızı mükemmelleştirin

• Tek dokunuşla Otomatik İyileştirme, Yüz Rötuşu ve Otomatik Odak
• Çift Ton, Harf Mozaiği ve Pikselleştirme gibi birçok şık efekt
• Akıllı Modeller ile kupalar, tişörtler ve afişler üzerine basılacak tasarımlarınızı zahmetsizce görselleştirin. E-ticaret ürünleri ile reklamlarının daha da profesyonel görünmesi için mükemmel bir seçenek.