Muse Dash v2.0.0 FULL / MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ

Bir parkur oyununun mükemmel görsel efektlerinin ve bir müzik oyununun geleneksel oynanışının benzeri görülmemiş bir deneyimini yaşayacaksınız.
Geliştirici
HASUHASU
Güncellendi
28 Ocak, 2022
Boyut
1.5 GB
Sürüm
2.0.0
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Ritim ve platform oyunlarını sevenler için denemenizi tavsiye ettiğim yapımcılığı HASUHASU stüdyosunun üstlendiği popüler oyunlarından birisidir. Muse Dash, yolunuza çıkan nesnelerin üzerinden geçerek çeşitli şarkılara nota tutabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Oyun kendi içerisinde bölümlere ayrılmaktadır. Her bölümde farklı bir şarkı karşımıza çıkmaktadır. Amacımız şarkının ritmine göre ortaya çıkan notaların üzerinden başarılı bir şekilde geçmek ve atlamamaktır. Bu sayede en iyi şekilde ritim tutabiliyoruz. Oyunda notaların üzerinden geçmek için alt veya üst alanı kullanıyoruz. Eğer notalar alttaysa ekranın soluna, üstteyse ekranın sağına tıklıyoruz. Arka arkaya birden fazla nota varsa basılı tutmak gerekiyor. Oyunda notaların üzerinden başarılı bir şekilde geçtikçe kombo adı verilen yazılar ortaya çıkıyor. Kombo size art arda kaç doğru nota geçtiğinizi anlatan bir sayı gibi düşünebilirsiniz. Daha fazla kombo yaptıkça oyundaki skorunuz da artıyor. Skoru takip edebilmek için sol üstte bulunan yazıya bakabilirsiniz. Ayrıca alt tarafta can barını göreceksiniz. Bu can barı siz notaları yanlış geçtikçe azalacaktır. Bar sıfırlandığında ise bölüm sona erecektir.

MOD BİLGİSİ

MENÜ MODU

Ölümsüzlük hileli

Otomatik oynatma hileli

Ücretli şarkının kilidini açık

Muse Dash hileli apk’da tüm şarkıların kilitleri açıktır. Varsayılan müzik bölümünden kilitli gözükse de istediğiniz müziği seçebilirsiniz. Tüm oyunun kilidini açmak için Oyun Ayarları bölümünden Değerlendirme butonuna basın. Ölümsüzlüğü kullanmak için oyuna girdikten sonra sol üst kısımdaki yuvarlak ikona dokunarak açılan menüden hileyi aktif edin.

Muse Dash v2.0.0 FULL / MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ Yenilikleri

1. Collab müzik paketi [DJMAX Reflect] şimdi 15 yeni şarkıyla çıktı!
2. NEEDY STREAMER OVERLOAD ile işbirliği devam ediyor! Tema şarkısı [INTERNET OVERDOSE (Aiobahn feat.KOTOKO)] varsayılan şarkı listesine eklendi!
3. 27 Ocak - 6 Şubat arasında giriş yaparak Bahar Şenliği için özel illüstrasyonun kilidini açın.
4. İki Yeni gizli sayfa! [HAYAKO - U.A.D] ve [EmoCosine – Nekojarashi]'deki gizli sayfanın kilidini açmak için çılgınca ana zorluk düğmesine dokunun!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle