Idle Island Ark v2.0.0 MOD APK (KAYNAK / ELMAS HİLELİ)

Hayatta kalma, idle ve simülasyon oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız elmas hileli, sınırsız kaynak hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, hayatta kalmayı kolayca başarabilirsiniz.
Geliştirici
Atalana Games SL
Güncellendi
29 Kasım, 2021
Boyut
71.3 MB
Sürüm
v2.0.0
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Idle Island Ark v2.0.0 MOD APK (KAYNAK / ELMAS HİLELİ), hayatta kalma, idle ve simülasyon oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Atalana Games SL stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun sevilen hayatta kalma oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız boş ada üzerinde hayatta kalmayı başardığınız bir grup insan ile birlikte hayatta kalmaya çalışmak ve kaynaklar biriktirerek yeni şeyler inşa etmeye çalışmaktır. Idle Island Ark v2.0.0 MOD APK (KAYNAK / ELMAS HİLELİ) ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız elmas hileli, sınırsız kaynak hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, hayatta kalmayı kolayca başarabilirsiniz. Farkı oyun yapısı, adayı geliştirmek, medeniyet yaratmak ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Idle Island Ark v2.0.0 MOD BİLGİSİ

Sınırsız ELMAS Hileli

Sınırsız KAYNAK Hileli

Idle Island Ark v2.0.0 MOD APK (KAYNAK / ELMAS HİLELİ) Yenilikleri

Bu sefer, hayatta kalanlarımız için getirdiğimiz yeni özellikler BÜYÜK! 🤩

😍 HAYATTA KALANLARINIZI ÖZEL CİLTLERLE DONANMA İMKANINI TANITTIK!! Ve bunlardan çok azı… TAMAMEN ÜCRETSİZ! 😏

😁👀1. adanın binaları için evrimsel bir sistem getirdik! Şimdi onları geliştirdiğinizde görsel olarak nasıl değiştiklerini göreceksiniz!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle